Türk Telekom'da upload hızları yükseliyor

Herkesinki artar da xahveninki artmaz merak etme. Çünkü o zengin değil biz milyarderiz. Bak mesela benim servetim Jeff Bezos'unki ile yarıştığı için şu an altyapım fiber ve uploadım da 15 yoksa rüyamda bile göremezdim Mazallah.
Tabi milyonersiniz, ben burada ADSL ile çile çekiyorum. Siz Fiberiniz ile mutlusunuz.

Son düzenleme:
2 TB Google Drive aldım ama boşuna aldım gibi oldu çünkü hiçbir halt yükleyemiyorum. Olsa olsa 1-2 fotoğraf yükledim, günlerdir 10 GB'lik bir videoyu yüklemeye çalışıyorum, PC kapanınca komple gidiyor, bugün yine sabahın köründe başlattım saatler geçti, anca %14 olmuş ama aynı dosyayı indirmeye kalksam 16 Mbps gibi dandik bir hızım olsa da 2 saat olmadan indirirdim. Bu upload hızı harbiden de eziyetten başka bir şey değil.

Nerede paylaşılmış bu acaba.
Direkt olarak Türk Telekom'un toptan sitesinde paylaşılmış.
türk telekom yüksek uploadlı port ücretleri.png

Ayrıca yüksek yükleme hızlı port ücretleri normal port ücretleri ile aynı. Yani olay tamamen İSS'lere kalıyor.

Speestest Haziran ayı ortalama hızlarını açıkladı. Ülkemizdeki upload hızı bir önceki aya göre düştü, bu da bize verilen 15 uploadların geri alındığını gösteriyor. Çok beklersiniz daha yüksek upload hızını.

Dosya Ekleri

• IMG_20230718_101810.jpg
    IMG_20230718_101810.jpg
    50,6 KB · Görüntüleme: 44

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı