100/20 paketi dikkatimi çekti. Bu durumda TürkNet direkt 100/20'ye kadar hız verecek mi?Türk Telekom yeni uploadları paylaşmış gelecek uploadlar.
100/20 paketi dikkatimi çekti. Bu durumda TürkNet direkt 100/20'ye kadar hız verecek mi?Türk Telekom yeni uploadları paylaşmış gelecek uploadlar.
Türk Telekom yeni uploadları paylaşmış gelecek uploadlar.
Bana hala yeni upload tanımlanmadı.Türk Telekom yeni uploadları paylaşmış gelecek uploadlar.
Modemin upload sinyalini düzelteyim bari de alalım yeni upload'ı.Bu gece nöbet tutalım. Modem başında.![]()
Herkesinki artar da xahveninki artmaz merak etme. Çünkü o zengin değil biz milyarderiz. Bak mesela benim servetim Jeff Bezos'unki ile yarıştığı için şu an altyapım fiber ve uploadım da 15 yoksa rüyamda bile göremezdim Mazallah.Yürürlüğe girmiş arkadaşlar yeni uploadlar. Hayırlı olsun herkese.Artmayan arkadaşlar birkaç günde artar.
ADSL uploadları 4 Mbps olarak güncellenmiştir.
Bu gece nöbet tutalım. Modem başında.![]()
Bu standart mi yüksek upload adi altında parayla mi alacaklarTürk Telekom yeni uploadları paylaşmış gelecek uploadlar.
Standart para almayacaklar.Bu standart mi yüksek upload adi altında parayla mi alacaklar
Yürürlüğe girmiş arkadaşlar yeni uploadlar. Hayırlı olsun herkese.Artmayan arkadaşlar birkaç günde artar.
ADSL uploadları 4 Mbps olarak güncellenmiştir.
Bu gece nöbet tutalım. Modem başında.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.