bu verilen uploadların geri alınması şehir efsanesi mi yoksa, cidden böyle bir durum varmı çünkü dikkatimi çekti bir kaç kişinin dsl gidip gelmesiyle upları geri düşmüş?
stabil falan olmadı diye geri mi alıyorlar uploadları anlamadım ki tam umarım geri almazlar.
Fiber internet altyapısının Türkiye'nin her köşesine, yani ülkenin yüzde 100'üne ulaşacağı tarih, Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan tarafından resmen açıklandı. İşte herkesin beklediği o tarih!
Ömer Fatih Sayan, bu yıl sonuna kadar Türkiye'deki tüm mahallelerin yüzde 90'ınana fiber internet geleceğini, 2023'te ise yüzde 100 fiber internete ulaşılacağını söyledi.
Fiber internet altyapısının Türkiye'nin her köşesine, yani ülkenin yüzde 100'üne ulaşacağı tarih, Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan tarafından resmen açıklandı. İşte herkesin beklediği o tarih!
Ömer Fatih Sayan, bu yıl sonuna kadar Türkiye'deki tüm mahallelerin yüzde 90'ınana fiber internet geleceğini, 2023'te ise yüzde 100 fiber internete ulaşılacağını söyledi.
Zaten saha dolabınıza Fiber geldiyse ADSL bile alıyor olsanız Fiber abonesi sayılıyorsunuz. Türk Telekom'un Fiber sayması için sokağınızdan mahallenizden veya köyünüzün merkezinden Fiber geçmesi yeterli.
Mesela benim 16 Mbit ADSL aboneliğim var köyde, saha dolabı 1500 metre uzakta, dolapta Fiber var.
Ben Fiber abonesi sayılıyorum, ama 16 Mbit ADSL üzeri alamıyorum.
Anlık dsl gitti geldi,
15359 kbps olan uploadım 15358 kbps olarak güncellendi kısaca 1 kbps düşüş oldu
TT birşeyler deniyor gibi ama anlamadım down kısmında bir düşüş yok