Türk Telekom'da upload hızları yükseliyor

İşin garip yani az önce konuştuğum Türk Telekom yetkilisi bizim sistemlerimizde sizin upload'ınız 15Mbps gözüküyor dedi ama ben 8Mbps alabiliyorum şu an arıza kaydı oluşturdum bu ne yaman çelişkidir?

Hocam bende de öyle. Ama benim hat değerlerim gayet iyi. Değişik biraz. Haziran'ı bekleyeceğiz.

1684864091655.png

Bu yorumun üzerinden 3 ay geçti 🥲

Evet hocam bende çok üzgünüm yine kesin değil ama uploaddan faydalanamayan %35'lik bir dilim vardır benim arttı ama işte artmayanlar var haziran sonuda artmazsa herkeste bir artniyet ararım ISS'den ISS'ye ayrıcalık yapıyorlar TT kendi mhlerine öncelik veriyor ben TT kullanıyorum bu 7 Nisandan 7 Mayısa kadar artacak denilen mailden sonra nisanın 10 veya 11 iydi artmıştı ama artmayanlar vardır TT müşterisi olup artmayan kısacası üzücü yine artmayan kısım olduğu için.

Evet hocam bende çok üzgünüm yine kesin değil ama uploaddan faydalanamayan %35'lik bir dilim vardır benim arttı ama işte artmayanlar var haziran sonuda artmazsa herkeste bir artniyet ararım ISS'den ISS'ye ayrıcalık yapıyorlar TT kendi mhlerine öncelik veriyor ben TT kullanıyorum bu 7 Nisandan 7 Mayısa kadar artacak denilen mailden sonra nisanın 10 veya 11 iydi artmıştı ama artmayanlar vardır TT müşterisi olup artmayan kısacası üzücü yine artmayan kısım olduğu için.
Gerçekten hala bir artış olmadı. Hiçbir şekilde artış da yok. Umudumu yavaştan kaybediyorum ben artık.

Bende de hala artmadı. Bölgeyle alakalı sanırım. Köyde falanda değilim. İle yakın bir ilçedeyim.
Şu da var sanki herkesinki artmış gibi benim upload kapasitesi de bir tık azalmış. Anlamadım yükseldi de TürkNet mi hantallık ediyor anlamıyorum ki.

%35 faydalanmayan değil %35 faydalanan kesim vardır belki. İstanbul'da pek artış yok, hatta çoğu kişi artan hızlarının düştüğünü belirtiyorlar. VDSL olarak 15 Mbit alan bazı aboneler de hız testi yaptıklarında 8 Mbit ile limitlendiklerini görüyorlar.
Durum sizin düşündüğünüzden daha kötü yani, çok az bir kesim 15 Mbit'i kullanabiliyor.
Bazı söylentiler var Türk Telekom tarafında bu artışın çok arızaya sebep olduğu, kaldırmayan hatlar yüzünden çok arıza kaydı geldiği ve başarısız olduklarını belirtmişler. Bu durumda hızlar 8'e tekrar düşürülecek deniyor.

Şu da var sanki herkesinki artmış gibi benim upload kapasitesi de bir tık azalmış. Anlamadım yükseldi de TurkNet mi hantallık ediyor anlamıyorum ki.

Benim bulunduğum ilçede hiç artış yok, Upload SNR değerim aynı yerde duruyor.

Benim bulunduğum ilçede hiç artış yok, Upload SNR değerim aynı yerde duruyor.
Bu upload meselesi çıktıktan 1 ay sonra mı ne kapasitede ufak azalma oldu. Muhtemelen başka sağlayıcılar yükseltti de bana yansıtılmadı henüz TürkNet'in hantallığı yüzünden.

Ama hala kaldırır 15 Mbps'i sıkıntı olmayacak.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı