İşin garip yani az önce konuştuğum Türk Telekom yetkilisi bizim sistemlerimizde sizin Upload'ınız 15Mbps gözüküyor dedi ama ben 8Mbps alabiliyorum şu an arıza kaydı oluşturdum bu ne yaman çelişkidir?
İşin garip yani az önce konuştuğum Türk Telekom yetkilisi bizim sistemlerimizde sizin upload'ınız 15Mbps gözüküyor dedi ama ben 8Mbps alabiliyorum şu an arıza kaydı oluşturdum bu ne yaman çelişkidir?
Bu yorumun üzerinden 3 ay geçti1 hafta içinde bütün bölgelerde devreye girer yüksek ihtimalle.
Bu yorumun üzerinden 3 ay geçti![]()
Gerçekten hala bir artış olmadı. Hiçbir şekilde artış da yok. Umudumu yavaştan kaybediyorum ben artık.Evet hocam bende çok üzgünüm yine kesin değil ama uploaddan faydalanamayan %35'lik bir dilim vardır benim arttı ama işte artmayanlar var haziran sonuda artmazsa herkeste bir artniyet ararım ISS'den ISS'ye ayrıcalık yapıyorlar TT kendi mhlerine öncelik veriyor ben TT kullanıyorum bu 7 Nisandan 7 Mayısa kadar artacak denilen mailden sonra nisanın 10 veya 11 iydi artmıştı ama artmayanlar vardır TT müşterisi olup artmayan kısacası üzücü yine artmayan kısım olduğu için.
Gerçekten hala bir artış olmadı. Hiçbir şekilde artış da yok. Umudumu yavaştan kaybediyorum ben artık.
Şu da var sanki herkesinki artmış gibi benim upload kapasitesi de bir tık azalmış. Anlamadım yükseldi de TürkNet mi hantallık ediyor anlamıyorum ki.Bende de hala artmadı. Bölgeyle alakalı sanırım. Köyde falanda değilim. İle yakın bir ilçedeyim.
Evet hocam bende çok üzgünüm yine kesin değil ama uploaddan faydalanamayan %35'lik bir dilim vardır benim arttı ama işte artmayanlar var haziran sonuda artmazsa herkeste bir artniyet ararım ISS'den ISS'ye ayrıcalık yapıyorlar TT kendi mhlerine öncelik veriyor ben TT kullanıyorum bu 7 Nisandan 7 Mayısa kadar artacak denilen mailden sonra nisanın 10 veya 11 iydi artmıştı ama artmayanlar vardır TT müşterisi olup artmayan kısacası üzücü yine artmayan kısım olduğu için.
Şu da var sanki herkesinki artmış gibi benim upload kapasitesi de bir tık azalmış. Anlamadım yükseldi de TurkNet mi hantallık ediyor anlamıyorum ki.
Bu upload meselesi çıktıktan 1 ay sonra mı ne kapasitede ufak azalma oldu. Muhtemelen başka sağlayıcılar yükseltti de bana yansıtılmadı henüz TürkNet'in hantallığı yüzünden.Benim bulunduğum ilçede hiç artış yok, Upload SNR değerim aynı yerde duruyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.