Modemim yandığı için yeni modem aldım. Araya ISS falan katmadan modem kurulumunu yaptım. (Hat değerleri ile oynarlarsa biliyordum gideceğini) Ama o da ne, gül gibi kullandığım 15 mbps upload düşmüş. Müşteri hizmetlerini aradım dedim bende 15 upload vardı, öyle bir şey yok beyefendi biz max 8 veriyoruz ne diyorsunuz siz dedi ve ayrıldık. 8 mbps ile çırpınmaya devam edeceğiz anlaşılan. Bu noktada ne yapabiliriz? Upload düşmüş eskiden 15 upload alıyordum dediğimde öcü görmüş gibi şok oluyorlar.
Hocam emin misiniz? Bende ne paket değişikliği oldu ne sağlayıcı değişikliği ama şu an eski upload hızındayım 1 2 ay 12Mbps kullandıktan sonra 10 gündür eski upload(6Mbps) hızımdayım
Hocam emin misiniz?Bende ne paket değişikliği oldu ne sağlayıcı değişikliği ama şuan eski upload hızındayım 1 2 ay 12Mbps kullandıktan sonra 10 gündür eski upload(6Mbps) hızımdayım
Dediğim gibi düşenleri geri yükseltiyorlar. Yine yükselmezse eğer Twitter'dan Yusuf Kıraç'a yazıp hallettirebilirsin. Telegramda bir arkadaş bu şekilde hallettirmiş.
Dediğim gibi düşenleri geri yükseltiyorlar. Yine yükselmezse eğer Twitter'dan Yusuf Kıraç'a yazıp hallettirebilirsin. Telegramda bir arkadaş bu şekilde hallettirmiş.
Tekrar yükselen arkadaşların kaç günde yükselmiş? Sanki herkesin sorunu çözülmüşte arada kaynayan biz olmuşuz gibi geldi. Müşteri hizmetlerine durumu anlatmaya çalıştığımda neler olduğu hakkında fikirlerinin dahi olmadığını anladım.