Türk Telekom'da upload hızları yükseliyor

An itibari ile (00.47) aynı mahallede oturan arkadaşım, (aynı kabinden hizmet alıyoruz) hızı güncellendi, hattan düşüp gelmiş ve hızı 15 güncellenmiş /netspeed izmir, ek olarak 88 mbps download hızı alırken down hızıda yükselmiş buna ithafen 100 olmuş.
1686866209448.png

Son düzenleme:
An itibari ile (00.47) aynı mahallede oturan arkadaşım, (aynı kabinden hizmet alıyoruz) hızı güncellendi, hattan düşüp gelmiş ve hızı 15 güncellenmiş /netspeed izmir, ek olarak 88 mbps download hızı alırken down hızıda yükselmiş buna ithafen 100 olmuş.
Eki Görüntüle 1822850
Sizin Upload kaç ?

Arkadaşlar iyi akşamlar,ben gpon çektirecem Telekomla görüştüm özel altyapı FTTH fiber çekilecekse yakın 50-60k gider dedi bu benim 1 senemi alacak ama değecek Telekom tekrar proje için görüşecem.

Bir türlü yükselmiyor bir de Türk Telekom kullanıyoruz arıza kaydı bıraktım adamlar 4-5 kere aradı tamam vs dedi hala yükselmedi ben bu işten hiçbir şey anlamadım.
Sanırım bazı bölgeleri unutmuşlar tamamen. Boş yere bekliyoruz gibime geliyor. 11 gün kaldı 30 Hazirana.

Arkadaşlar iyi akşamlar,ben gpon çektirecem Telekomla görüştüm özel altyapı FTTH fiber çekilecekse yakın 50-60k gider dedi bu benim 1 senemi alacak ama değecek Telekom tekrar proje için görüşecem.
Fiber için 50-60K değmez. İşin vardır ya da profesyonel oyuncuysan anlarım da altyapın da VDSL var ise sadece Fiber için ben bu kadar para vermezdim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı