Hocam emin misiniz? Bende ne paket değişikliği oldu ne sağlayıcı değişikliği ama şu an eski upload hızındayım 1 2 ay 12Mbps kullandıktan sonra 10 gündür eski upload(6Mbps) hızımdayım
Dediğim gibi düşenleri geri yükseltiyorlar. Yine yükselmezse eğer Twitter'dan Yusuf Kıraç'a yazıp hallettirebilirsin. Telegramda bir arkadaş bu şekilde hallettirmiş.Hocam emin misiniz?Bende ne paket değişikliği oldu ne sağlayıcı değişikliği ama şuan eski upload hızındayım 1 2 ay 12Mbps kullandıktan sonra 10 gündür eski upload(6Mbps) hızımdayım
Tekrar yükselen arkadaşların kaç günde yükselmiş? Sanki herkesin sorunu çözülmüşte arada kaynayan biz olmuşuz gibi geldi. Müşteri hizmetlerine durumu anlatmaya çalıştığımda neler olduğu hakkında fikirlerinin dahi olmadığını anladım.Dediğim gibi düşenleri geri yükseltiyorlar. Yine yükselmezse eğer Twitter'dan Yusuf Kıraç'a yazıp hallettirebilirsin. Telegramda bir arkadaş bu şekilde hallettirmiş.
Tarife 200 downloadmış altyapıdan kaynaklı 100 alıyormuşum100 download da 32 upload alıyorum tablo bir tık yanlış gibi.
Eki Görüntüle 1828851
Geçen günlerde upload ı 12 olan internet geriye 6 ya düşmüş hiçbir paket yükseltimi modem değişimi vs olmadı.
Nms profilleri güncellenmediği için arada otomatik tanımlayıp eski hıza alıyorlar kalıcı bu upload meselesi.
Sizin arkadaşınız TT altyaısından mı Superonline kullanıyor.
Biz terk edilmişiz hocam.Gördüklerim çok garip bir tek benim uploadım düşmedi galiba TT kullanıyorum hatta 50 MB paket kullanıyorum 54 alıyorum![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.