Muhtemelen santral tarafında port değişikliği olmuş da DSL kesintisi olmadı. Son kesinti 14 saat önce olmuş. Onda da adamlar gecenin 11'inde port değişikliği yapmazlar herhalde.Devre değişikliği neymis jsjsj
Muhtemelen santral tarafında port değişikliği olmuş da DSL kesintisi olmadı. Son kesinti 14 saat önce olmuş. Onda da adamlar gecenin 11'inde port değişikliği yapmazlar herhalde.Devre değişikliği neymis jsjsj
Muhtemelen santral tarafında port değişikliği olmuş da DSL kesintisi olmadı. Son kesinti 14 saat önce olmuş. Onda da adamlar gecenin 11'inde port değişikliği yapmazlar herhalde.
Burası TR her an herşey olabilir!Muhtemelen santral tarafında port değişikliği olmuş da DSL kesintisi olmadı. Son kesinti 14 saat önce olmuş. Onda da adamlar gecenin 11'inde port değişikliği yapmazlar herhalde.
Hocam hiç fikrim yok. Köy yere fiber getireceklerini sanmıyorum. Apartmanda yaşıyor olsaydım eğer tüm binanın imzasını toplayıp dilekçe verirdik belki de müstakil evdeyim.Bir şey soracağım fiber bağlatmak için ne gibi şartlar istiyorlar kaç kişinin başvurması gerek mesela.
O saatte yaptılarsa da hakikaten abes bir hareket.Burası TR her an herşey olabilir!
Hocam hiç fikrim yok. Köy yere fiber getireceklerini sanmıyorum. Apartmanda yaşıyor olsaydım eğer tüm binanın imzasını toplayıp dilekçe verirdik belki de müstakil evdeyim.
O saatte yaptılarsa da hakikaten abes bir hareket.
Hocam bizim apartman 8 daire şimdi biz 8 daire başvursak fiber bağlayabilirler mi?
Girecek miymis. Başka detay verdiler mi hocamTürk Telekom u aradım yürürlükte yokmuş 15 Mbps upload yürürlüğe girince artacakmis
Girecek miymis. Başka detay verdiler mi hocam.
4 daireye bile bağlatan var, başvuru esnasında birazda satış yapmalısınBağlamazlar büyük ihtimalle, 8daire için.
4 daireye bile bağlatan var, başvuru esnasında birazda satış yapmalısın![]()
Bağlamazlar büyük ihtimalle, 8daire için.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.