elendil of numenor
Decapat
konu başlığını "yükselmiyor" olarak düzeltsin biri
"Temmuz'a kadar bekleyin, Upload'lar artacak" diyen tayfa nerede yahu?
Göremiyorum kendilerini pek. Türk Telekom'u babalarının malı gibi savunuyorlardı. Ne oldu şimdi Upload'lar yükselmeyince savunmayı bıraktılar mı, yoksa bir kenarda üzülüyorlar mı?
Hocam sadece sizin gibi bir azınlık bu söze sahip. Geri kalanlar yalan mi söylüyor? Yükselmediyse yükselmedi diyoruz. Tek diyeceğim Allah kimseyi şu firmayi övecek duruma düşmesin...Ben de söyledikleri gibi 1000 Mbps / 50 upload burada ki sorun ne şu konu da okuduğum en toksit yorum senin yorumun. 51,8 milyon abonesi olan bir firma kırık upload noktasın da mı eksiklik yapacakne de internet bilgin var ki olmuş olsa bu şekilde yorum yapmazsın kimse burada babası gibi görüp de savunma yapmadı neyse onu ilettiler.
Eki Görüntüle 1871431
Bu bu bu b bu.
Hocam sadece sizin gibi bir azınlık bu söze sahip. Geri kalanlar yalan mi söylüyor? Yükselmediyse yükselmedi diyoruz. Tek diyeceğim Allah kimseyi şu firmayi övecek duruma düşmesin...
Yaşımı söylediğimi hatırlamıyorum? Ayrıca, genç hissettirdiniz teşekkür ederimDostum kimse burada kimseyi övmüyor, beğenmiyorsanız kullanmayın tepkinizi gösterin bu kadar basit ki yaş grubu çok büyük olmayan bir forumdayız o yüzden yorumları anlayamamanız gayet normal. Ben de uzun yıllarca VDSL kullandım 8 sene fiber bekledim. Ankara'nın en merkezi yerinde oturuyorum fiberi daha bu sene getirdiler. Ancak kalkıp Türk Telekom şöyle böyle kullanmayın aman bak övdüler sövdüler demedim. Çözüm arıyorsanız foruma sürekli yorum atmaktan geçmiyor. Twitter kullanıyorsanız ümit önala yazarsınız olmadı BTK olmadı TTNET şikayet bırakırsınız o şekilde işler burada sürekli yorum atmanız sizleri 10 yıl ileri götürmüyor.
Hayırlı olsun hocam. Sanslıymışsınız. Güle güle kullanınBenim upload yükselmiş. Önceden 8Mbps alırken şu an 15Mbps upload alıyorum.
Eki Görüntüle 1871486
200-500-1000 Mbit paketler geçen sene yaz ayında çıktığı zamandan beri zaten yüksek Upload hızları ile veriliyordu. Bu yüzden sizin 50 Mbit alıyor olmanız bizi ilgilendirmiyor.Ben de söyledikleri gibi 1000 Mbps / 50 upload burada ki sorun ne şu konu da okuduğum en toksit yorum senin yorumun. 51,8 milyon abonesi olan bir firma kırık upload noktasın da mı eksiklik yapacakne de internet bilgin var ki olmuş olsa bu şekilde yorum yapmazsın kimse burada babası gibi görüp de savunma yapmadı neyse onu ilettiler.
Eki Görüntüle 1871431
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.