Türk Telekom'da upload hızları yükseliyor

TurkNet ile konuşan biri varsa şu an 15 Mbps profil bana tanımlanabilir mi? Ona göre 15 Mbps talebinde bulunacağım.

Bugün TT ci gelecek galiba gelince soracağım kaç Mbps olduğunu.

1692021102135.png

Geldi nms profillerinin halen daha 8 Mbps olduğunu söyledi ve hattımın 14 Mbps'ye kadar desteklediğini söyledi 10 SNR altında down kopmasa bile upload SNR 10'un altında sıkıntı yaratacağını söyledi kısaca aynı durumdayım.

Bende DSL hattımı resetliyorum modemden. 2-3 saat sonra 8.5 DB'den 9.8 dB SNR değerine ulaşıyor bu gittikçe artacak zaten. Sizce niye oluyor böyle?

Eki Görüntüle 1902574

Geldi nms profillerinin halen daha 8 Mbps olduğunu söyledi ve hattımın 14 Mbps'ye kadar desteklediğini söyledi 10 SNR altında down kopmasa bile upload SNR 10'un altında sıkıntı yaratacağını söyledi kısaca aynı durumdayım.
Yani hala maksimum 8 verebiliyorlar. Ben şimdilik 10 ile idare edeyim de olunca yükseltirim.

Neresi burası?
Artık Telekom altyapısını bırakıp Türksat'tan 1000/100 internet alırsın. Kurtuldun desene
Tarsus/Mersin

Türk Telekom hattını çekecekler menhol kapakları koyacaklar kutu koyacaklar sonra bitti.Bi de aktifleşmesini bekleyecek.

Tarsus/Mersin

Türk Telekom hattını çekecekler menhol kapakları koyacaklar kutu koyacaklar sonra bitti. Bir de aktifleşmesini bekleyecek.

Türk Telekom hattını çekecekler yanlış anlama DOCSIS altyapı değil GPON gelecek.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı