İzmir, siz Netgsm mi kullanıyorsunuz hocam?Eskisi kadar SMS sorunu kalmadı yarı yarıya çözdüler denebilir geçebilirsiniz fakat nerede yaşıyorsunuz?
Müşteri hizmetlerinin yetersiz olduğu söyleniyor. O konuda ne söylersiniz hocam?Bir dönem kullanmıştım Telekom alt yapısı olduğu için bölgemde sorun çıkarmıştı İzmir'de çıkarmaz kolay kolay. Ayrıca bankacılık ve sağlık uygulamalarında SMS alamıyordum ama düzelttiler şu anda çoğu uygulamada sorunsuz çalışıyor.
Bir dönem kullanmıştım Telekom alt yapısı olduğu için bölgemde sorun çıkarmıştı İzmir'de çıkarmaz kolay kolay. Ayrıca bankacılık ve sağlık uygulamalarında SMS alamıyordum ama düzelttiler şu anda çoğu uygulamada sorunsuz çalışıyor.
Müşteri hizmetleri yerersiz ve yukarida dendiği gibi türkcell baz istasyonlarını kullanıyor. Tahütsüz olduğu için deniyebilirsiniz.Müşteri hizmetlerinin yetersiz olduğu söyleniyor. O konuda ne söylersiniz hocam?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.