Türk Telekom'dan TurkNet'e geçiş yapmak

BUROCK99

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Ben köyde yaşayan bir Türk Telekom kullanıcısıyım. Modem için kablo elektrik direğinden çekili. Türk Telekom'da 10 Mbps kadar hız alıyorum. Bir arkadaşımda benimle aynı sorunu yaşamış ve TurkNet'e geçmiş. TurkNet'te altyapı gözükmemesine rağmen evine TurkNet bağlanmış (benim yaşadığım yerde de altyapı gözükmüyor). Acaba bende TurkNet bağlatabilir miyim?

Bende Türk Telekom kullanıcısıyım. Evdekileri TurkNet'e tam geçiriyordum ki çalışan kadın babama TurkNet, Türk Telekom'un altyapısını kullanıyor dedi ve vazgeçtiler. Çok bir şey değişirmi bilemedim.

Arkadaşlar merhaba. Ben köyde yaşayan bir Türk Telekom kullanıcısıyım. Modem için kablo elektrik direğinden çekili. Türk Telekom'da 10 Mbps kadar hız alıyorum. Bir arkadaşımda benimle aynı sorunu yaşamış ve TurkNet'e geçmiş. TurkNet'te altyapı gözükmemesine rağmen evine TurkNet bağlanmış (benim yaşadığım yerde de altyapı gözükmüyor). Acaba bende TurkNet bağlatabilir miyim?

Yapılabilir evet. Uydu gibi çözümler üretebilir internet firmaları ancak yine de müşteri hizmetlerini aramanız önerilir.

Bende Türk Telekom kullanıcısıyım. Evdekileri TurkNet'e tam geçiriyordum ki çalışan kadın babama TurkNet, Türk Telekom'un altyapısını kullanıyor dedi ve vazgeçtiler. Çok bir şey değişirmi bilemedim.

Ama arada bir performans farkı var. Altyapıda farklı olan illaki bir şeyler vardır.

Peki bağlatsam nasıl bir verim alabilirim sizce?

Köy gibi yerlerde TT dışında bir firma kullanmanızı önermem. Altyapı sağlayıcısından hizmet aldığınız için, sizin problemlerinizi öncelikli çözer.

Arıza gibi durumlarda TurkNet ve diğer firmalar TT'ye iş yaptırmakta zorlanıyorlar. Bu da tüketici olan size ekstra mağduriyet yaratır.

Türk Telekom'dan Türk Telekom'a geçeceksin bunu bil. Sadece TurkNet'in hizmeti daha iyi. TT de berbat bir destek var. Ayrıca problem falan da çözmez, bana aylarca kendi altyapısına internet bağlatmadı, kendi altyapısında yapamadığını TurkNet sorunsuz bağladı. Kısaca geçebilirsin ancak altyapın yine aynı kalacak ve o hızlarda VDSL için kendin ekstra modem alacaksın, tabii bunun ekstra avantajları var onu belirteyim.

Köy gibi yerlerde TT dışında bir firma kullanmanızı önermem. Altyapı sağlayıcısından hizmet aldığınız için, sizin problemlerinizi öncelikli çözer.

Arıza gibi durumlarda TurkNet ve diğer firmalar TT'ye iş yaptırmakta zorlanıyorlar. Bu da tüketici olan size ekstra mağduriyet yaratır.
Evet Emre arkadaşımın dediği çok doğru. Ben de köyde yaşıyorum hızım da benzer. TT'den çıkınca mağdur oldum. TT'de kalın VDSL getirtmeye çalışın en azından.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı