Gelecek ayın 24'ünde sözleşmem bitiyor, yanlız ben sözleşmem bitmeden TurkNet'e geçmeyi düşünüyorum. Sözleşme bitmeden geçersem herhangi bir sorun çıkar mı?
Son düzenleyen: Moderatör:
Davet kodu ile alirsak ne oluyorHattınızı taşıyarak TurkNet'e geçin ve sözleşme tarihinizin bittiği gün işlemlerin başlatılmasını talep edin. Ben böyle yaptım. Gün içinde 2-3 saatlik kesinti ile geçişim sağlandı.
Bu sayede port sorunu veya fazladan cayma bedeli vs. ödememiş olursunuz.
Kesin geçmeyi düşünüyorsanız davet kodu verebilirim.
Davet kodunu atan arkadaş, 1 Ay boyunca Ücretsiz internet kullanıyor ve siz de öyle.Davet kodu ile alirsak ne oluyor
Bende bir değerlendirebilirim şu türk Telekom dan bıktım 10mpbs interneti 5 zor veriyor upload 2 olmasi gerekirken 0.70 zor veriyor şu son zamanlarda takılmaktadır artti üyeliğim bitsin hemde tasDavet kodunu atan arkadaş, 1 Ay boyunca Ücretsiz internet kullanıyor ve siz de öyle.
Detaylı bilgin için çok minnettarım, teşekkürler.Hattınızı taşıyarak TurkNet'e geçin ve sözleşme tarihinizin bittiği gün işlemlerin başlatılmasını talep edin. Ben böyle yaptım. Gün içinde 2-3 saatlik kesinti ile geçişim sağlandı.
Bu sayede port sorunu veya fazladan cayma bedeli vs. ödememiş olursunuz.
Kesin geçmeyi düşünüyorsanız davet kodu verebilirim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.