Türk Telekom'dan TurkNet'e sözleşme bitmeden geçme

Benim bildiğim sözleşmeyi iptal edersen sözleşmeden yararlandığın bütün ayların farklarını ödersin. Onun için sözleşme bitmeye yakınken iptal etmek pek akıl karı değil. Çünkü son ayın faturasını ödemek cayma bedelinden daha ucuza geliyor.

Hattınızı taşıyarak TurkNet'e geçin ve sözleşme tarihinizin bittiği gün işlemlerin başlatılmasını talep edin. Ben böyle yaptım. Gün içinde 2-3 saatlik kesinti ile geçişim sağlandı.

Bu sayede port sorunu veya fazladan cayma bedeli vs. ödememiş olursunuz.

Kesin geçmeyi düşünüyorsanız davet kodu verebilirim.

Hattınızı taşıyarak TurkNet'e geçin ve sözleşme tarihinizin bittiği gün işlemlerin başlatılmasını talep edin. Ben böyle yaptım. Gün içinde 2-3 saatlik kesinti ile geçişim sağlandı.

Davet kodu ile alirsak ne oluyor

Karşılıklı olarak ikimizde 1 ay ücretsiz kullanma hakkı elde ediyoruz. Detaylar;

Detaylı bilgin için çok minnettarım, teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı