Türk Telekom'un fiyatları neden fazla?

Yol yaptı yol

Hectopat
Katılım
8 Ocak 2017
Mesajlar
394
Merhaba forum. Taahhütümün bitmesine 2 ay kaldı. Türk Telekom Ultranet kullanıyorum, şu an 70 TL ödüyorum. Kampanyalı fiyatmış. Biraz önce aradım, tekrar aynı paketten devam edersem 160 TL imiş. Şimdi bende mi sorun var yoksa dalga mı geçiyor Türk Telekom? Altyapımın alabildiği maksimum hız 65 Mbps civarında ve TurkNet'e baktığımda 100 TL'ye 75 Mbps olan sınırsız paket var. Arkadaşlar anlamadığım Türk Telekom mu çok fahiş yoksa başka bir durum mu var?
 
Merhaba forum. Taahhütümün bitmesine 2 ay kaldı. Türk Telekom ultranet kullanıyorum, şu an 70 TL ödüyorum. Kampanyalı fiyatmış. Biraz önce aradım, tekrar aynı paketten devam edersem 160 TL imiş. Şimdi bende mi sorun var yoksa dalga mı geçiyor Türk Telekom? Altyapımın alabildiği maksimum hız 65 Mbps civarında ve TurkNet'e baktığımda 100 TL'ye 75 Mbps olan sınırsız paket var. Arkadaşlar anlamadığım Türk Telekom mu çok fahiş yoksa başka bir durum mu var?

Arayıp kapattırmak için ne yapmam gerekiyor fiyatı çok yükselttiniz vs. böyle konuşun. Ben sizin müşterinizim bu fiyat artışı yakışmıyor gibi sitem edercesine konuşun sonra size geri dönüş yapınca daha uygun fiyat söyleyebilirler.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı