Türk Telekom'un Yaptığı Zam Hakkında

Diğer ISS mecbur olarak kendi alt yapılarını genişletmeye bakacaklar. Artık bu konuda hükümetten mi destek alacaklar bilemiyorum ama tekellik telekomda olduğu sürece serbest piyasa rekabeti olmaz.
Ttnet yeterince müşteri kaybettiki kuyruk acısı çekiyor, artık millet elinin ttnete mahküm olmadığını görünce çekilmeye başladı, bu da onların rahat rahat at koşturmasını önlüyor. Daha beter olsunlar. Yıllardır, düşük interneti yüksek fiyattan sata sata bitiremediler.

Kar marjını korumak adına her sene çalışanına zam yaptığı gibi fiyatlara da zam uyguluyor.

Kelimeler kifayetsiz kalıyor. Ne tür bir firma bu böyle. Ülkemiz nereden para kazanacağını şaşırmış durumda. Soykırım yaklaşıyor hedef 2023.
Gerekirse her türlü merciye şikayette bulurunum hocam. Kasıtlı yapıyorlar resmen. Kullanıcı bizde mutlu olmazsa başkasında da olmasın mantığı var adamlarda. BTK'nın bir an önce el atması lazım Türk Telekom'a.

Para lazım para kasanın içi (Arap) saçına döndü vakti zamanında

İSS de Türk Telekom monopolünden kurtulmak lazım. Diğer şirketler de tamamiyle kendilerine ait alt yapı çalışmalarına başlamalıdır. BTK, SPK, RK bu konularda neden sessiz kalmaktadır ?

100Mbps internet için firma tarafından harcanan maliyet ortalama 30-45 lira arasında gidip geliyor, belki bu kadar bile değildir. Ülkemizdeki firmaların sattıkları üründen ettikleri kâr'a bir sınır getirilmeli. 30 lira maliyeti olan bir internet için nasıl 300-400 lira gibi absürt rakamlar istenebiliyor anlaması güç.

Bize TT'den gelen mesajda 1 Ocaktan itibaren kotanın kalkacağını ve ek ücret ödemeyeceğimizi söylemişlerdi.Bakacağız artık ne olacak..

Bize TT'den gelen mesajda 1 Ocaktan itibaren kotanın kalkacağını ve ek ücret ödemeyeceğimizi söylemişlerdi.Bakacağız artık ne olacak..
Eğer sözleşmeniz varsa zaten ek ücret alamaz bile. Bir sözleşmeniz bitince artış yaşadığınızda şaşkına döneceksiniz zaten.

Eğer sözleşmeniz varsa zaten ek ücret alamaz bile. Bir sözleşmeniz bitince artış yaşadığınızda şaşkına döneceksiniz zaten.
Benim 2020 Haziran ayına kadar olan bir sözleşmem var. Firmalar kendilerini kurtarmak adına sözleşmelerde koşulsuz ve haber vermeden değişiklik hakkına sahip olabiliyor. Böyle bir şey söz konusu olabilir mi? Ben gerçekten de sözleşmem bitene kadar aynı ücretten mi hizmet alacağım? 50Mbps 100GB AKK kullanıyorum ve 100 ₺ ödüyorum. Benim AKK kalkmış olacak mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…