Türk yapımı bir oyun - Animal Rescuer

@Mrttt kösteklik bir durum yok, oyuna çeviri eklemek kadar basit bir şey yok oyun yapımında. Az çok anlıyorum, ilgileniyorum, neyin ne olduğunu biliyorum. Fotoğraflardaki gibiyse gerçekten oyun, bir dil eklemek, hele ana dilini eklemek, hiç zor olmayacaktır.
Dikkatini çekerim, seslendirmeyi demiyorum, altı üstü arayüzü Türkçe yapacaklar.
Basit bir şey mi? Dostum kendi ana dilin bile olsa ingilizce de kullandığın o kelimenin aynı anlamı veren türkçe kelime bulmak o kadar zor ki. Hiç çeviri insanların boş yapması...
 
@Aznable bu dediğin oyun Türkçe çıktığında, İngilizce çeviri isteseydim doğru olurdu. Hiç çeviri yapmadım değil, çeviri yapmışlığımda var. Karşınızdakinin kim olduğunu bilmeden yazmamanızı öneririm.

Zaten çeviriler direkt düz çevrilmez. O kelimeye muadil başka kelime bulunur. Gerekirse aynı anlamı verecek şekilde cümle tekrar yazılır. Oyunu yapan ekip bilmiyor mu hangi cümlede ne demek istediğini?
 
Konuyu açan kişinin oyun yapımcılarıyla alakası olmadığı varsayıyorum. Çünkü konuyu kendileri açmış olsa ve Türk yapımı oyun yaptık, destek olun deseler işte o zaman niye Türkçe yapmadınız diyebilirdik. Yani Türkçe dil desteği olmadığı için adamların bizden destek beklentisi olmadığını düşünüyorum. Ne kadar yorulmuşlar, ne zorluklar yaşamışlar bizi ilgilendirmez. Eğer oyun iyiyse iyi, kötüyse kötü deriz. Destek olayım derken köstek olmuşsunuz, yapımcıların iyiliği için savunmayı bırakın derim.
 
Oyunu bekliyor olacağım ne olursa olsun ama oyunu türkçeden önce oynayabilmem zor oyunu başarılar diliyorum sadece türkçeyi biraz hızlı getirirseniz sevinirim oyunu alıp kütüphanede durması o heyecan ve merakla fazla dayanamam ben.
Oyunun sistem gereksinimleri orta olacak inşallah mekanikler biraz iyi olur.
Bol şans bol çalışmalar ve bana da bol sabırlar.
Oyununuzu bekliyorum ve oynayacağım.
 
Oyun guzel gorunuyor,umarim ilerde cok daha guzel basarili yapimlar goruruz. Dil konusundan bahsedersek suan zaten sadece ingilizce destegi var. Eminim zamanla gidisata gore farkli diller ekleyeceklerdir. Bir gun ulkemizden CDPR,Ubisoft,rockstar games gibi buyuk bir sirket cikacak umarim.Bu alanda butun zorluklara ve kisitli imkanlara ragmen guzel isler cikartmak icin cok ugrasan ekipler var gordugumuz ya da gormedigimiz..Bu tur calismalarin icerisinde bulunan herkesin yolu acik olsun.
 
Merhaba arkadaşlar oyuna Türkçe dil seçeneği eklendi. Animal Rescuer Prologue versiyonu ücretsiz deneyebilirsiniz
 
Öncelikle merhaba oyuna başladım artı veya eksi olarak saymam gereken şeyleri sıralayım.
*Öncelikle konuşmalar arkadan bir kişi olarak yapılmasın yapılıyorsada bir keşiş hikaye anlatır gibi yaşlı bir adam masal anlatır gibi anlatılsın bu daha güzel olur.
*Yerde sevdiğimiz kedi ve köpekler grafik kalitesi biraz daha iyi olabilir ve durmadan kafa sallamaktansa kulaklarını kaşıma gibi normal kedi köpek hareketleri yapılabilir.
*Bu önemli karakterimizin koşma hızı yavaşlatılmalı hatta yürüsün yavaş yavaş biz koşmasını istediğimizde koşsun bu hız cok kötü olmuş.
*Oyunun teknik ekibi çok iyi Türkçe istemiştim oynayabilmek için kısa sürede çıkardılar türkceyi ve oynadım buradan teşekkür etmek istiyorum.
*Kedi gibi küçük hayvanlarla çarpışma olmamalı bence hadi koyunu anlarımda örümcek yüzünden ilerleryemiyorum veya koşarken kediye çarpınca ağaca carpmış gibi oluyor.
*Oyunun savaş mekanik bölümlerine bayıldım savaş temalı bir açık dünya oyunu yapsanız cok kalite bir mekanik olurmus zor ama güzel.
Benim oyun hakkındaki görüşlerim bu şekilde.
 

Geri
Yukarı