Türkçe beyaz keycaps önerisi

BurakOnen21

Hectopat
Daha fazla  
Türkçe harflerin bulunduğu keycaps nereden alabilirim? Hiçbir yerde bulamadım. Bildiğiniz güvendiğiniz bir yer varsa söyler misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben almanı tavsiye etmem. Şayet çoğu kalitesiz olur. Bende şu an İngilizce bir klavyeden yazıyorum. Dili Türkçeye çektikten ve ufak bir alıştırma yaptıktan sonra ezberliyorsun zaten tüm Türkçe harflerin yerlerini.

Ben almanı tavsiye etmem. Şayet çoğu kalitesiz olur. Bende şu an İngilizce bir klavyeden yazıyorum. Dili Türkçeye çektikten ve ufak bir alıştırma yaptıktan sonra ezberliyorsun zaten tüm Türkçe harflerin yerlerini.

Yok hayrı benim klavyem Türkçe ben sadece modifiye etmek istiyorum görüntüsünü Gamepower Overlord klavyem bu diğer Custom klavyeler gibi gözüksün istiyorum sadece.

Türkçe olan sadece bir tane keycaps biliyorum o da bu.

Bunun beyaz olanı var mı?

Yok hayrı benim klavyem Türkçe ben sadece modifiye etmek istiyorum görüntüsünü Gamepower Overlord klavyem bu diğer Custom klavyeler gibi gözüksün istiyorum sadece.

Bunun beyaz olanı var mı?

Anladım. İstersen yukarıda atılanı al, ama senin dediğin de benim dediğimle aynı yere çıkıyor aslında. Windows'tan klavye dilini Türkçe Q ya çektiğinde zaten keycaplerin İngilizce olsa bile, Türkçe harflerin olduğu yerlere bastığında Türkçe harfler çıkacaktır.

Ben de Hyperx Pudding kullandım bir süre. ABS olmasına rağmen gayet kaliteli bir malzeme ve hissiyatı var. Her klavyede gayet güzel gidiyor. Diğer türlü gerçekten zor. Hatta büyük ENTER tuşlu modellerin bile sayısı az oluyor. Ben bile alışamam dememe rağmen alıştım küçük Enter'lı İngilizce klavye sistemine. Yukarıdaki arkadaşın da dediği gibi harflerin yeri değişmiyor, sadece Türkçe karakterler yerine yerlerine nokta virgül vs semboller geliyor yabancı Keycaps setlerinde.

Anladım. İstersen yukarıda atılanı al, ama senin dediğin de benim dediğimle aynı yere çıkıyor aslında. Windows'tan klavye dilini Türkçe Q ya çektiğinde zaten keycaplerin İngilizce olsa bile, Türkçe harflerin olduğu yerlere bastığında Türkçe harfler çıkacaktır.

Yok onu almam ben sadece klavyem Full siyah ortadaki harfleri ve bazı multimedya tuşarını beyaz yapmak istedim.

Ben de HyperX pudding kullandım bir süre. Abs olmasına rağmen gayet kaliteli bir malzeme ve hissiyatı var. Her klavyede gayet güzel gidiyor. Diğer türlü gerçekten zor. Hatta büyük enter tuşlu modellerin bile sayısı az oluyor. Ben bile alışamam dememe rağmen alıştım küçük Enter'lı İngilizce klavye sistemine. Yukarıdaki arkadaşın da dediği gibi harflerin yeri değişmiyor, sadece Türkçe karakterler yerine yerlerine nokta virgül vs semboller geliyor yabancı keycaps setlerinde.

Evet biliyorum onları ben sadece harfeleri beyaz yapmak istedim görüntü açısından daha hoş olur diye o yüzden beyaz keycaps araştırdım beyaz olmasa da farklı renklerde olabilir ama bulamadım hiç.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı