Hocam aslında biraz kararsızım hem oyun almak istiyorum hem de klavye ve mouse. Yani aşırı ses çıkarmasın, kaliteli marka olsun, ayarlanabilir RGB olursa olur.Nasıl bir klavye istiyorsun? Ona göre önerimi yapayım.
Hocam aslında biraz kararsızım hem oyun almak istiyorum hem de klavye ve mouse. Yani aşırı ses çıkarmasın, kaliteli marka olsun, ayarlanabilir RGB olursa olur.Nasıl bir klavye istiyorsun? Ona göre önerimi yapayım.
Hocam aslında biraz kararsızım hem oyun almak istiyorum hem de klavye ve mouse. Yani aşırı ses çıkarmasın, kaliteli marka olsun, ayarlanabilir RGB olursa olur.
Hocam Trust kalitesiz değil mi? ben mi yanlış hatırlıyorum.![]()
Trust 22983 GXT 890 Cada RGB Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Trust 22983 GXT 890 Cada RGB Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Değil. Her markanın olduğu gibi kötü ürünleri olabiliyor. Bu klavyeyi kullanan çoğu insan var forumda ve memnunlar. Bu klavyenin tek eksisi ileride tuşların silinebilmesi. Bazılarında siliniyor bazılarında silinmiyor.Hocam Trust kalitesiz değil mi? ben mi yanlış hatırlıyorum.
390 ama şuanlık Hepsiburada'nın indirimlerini bekliyeceğim sanırım.Bütçe ne kadar?
Buna da bakabilirsiniz.Monster Pusat K3 Pro Mechanical Gaming Keyboard | Monster Notebook
Mekanik oyuncu klavyesi, reflekse dayalı oyunlarda en güçlü silahınız olacak! Monster Pusat serisi gaming klavye ile mücadelelerinizi daima zaferle noktalayın!www.monsternotebook.com.tr
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.