1 hafta. PTT'nin gazabına uğrarsanız max 2 haftaya kapınızda.Teşekkürler fakat Aliexpressin getirmesi ne kadar sürer?
1 hafta. PTT'nin gazabına uğrarsanız max 2 haftaya kapınızda.Teşekkürler fakat Aliexpressin getirmesi ne kadar sürer?
Ayın 15inde tatile gideceğim 22si gibi dönerim. Tahmini teslimat 21 i diyor ama1 hafta. PTT'nin gazabına uğrarsanız max 2 haftaya kapınızda.
Otomatik olarak 1 ay gibi bir süre ekliyor ona aldanmayın. Dilerseniz kendi siparişimi gösterebilirim.Ayın 15inde tatile gideceğim 22si gibi dönerim. Tahmini teslimat 21 i diyor ama
Kusura bakmayın mesajı görmemişim. Aliexpress güvenilir midir?Otomatik olarak 1 ay gibi bir süre ekliyor ona aldanmayın. Dilerseniz kendi siparişimi gösterebilirim.
Evet 4 klavye aldım. Sonuncusu 1 haftada geldi.Kusura bakmayın mesajı görmemişim. Aliexpress güvenilir midir?
Anladım teşekkürlerEvet 4 klavye aldım. Sonuncusu 1 haftada geldi.
Evet 4 klavye aldım. Sonuncusu 1 haftada geldi.
Hocam daha geçen bir konuya yazmıştım bu klavye de T60 klavye gibi kalitesiz switch kullanıyor ve hot-swap değil.Anladım teşekkürler
Hocam merhaba rahatsız ettim kusura bakmayın. Bir klavye siparişinizi acil vermem gerekiyor 800TL maximum bütçem. Blueforce majesty diye bir şey buldum nasıldır?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.