Baktımda kimse Contra yazmamış, kralı bıraktım buraya.
contra
Baktımda kimse Contra yazmamış, kralı bıraktım buraya.
contra
Dr.Fuchs'u unutma.Dinlediğin sanatçılar bu sektörde zirveye oynayanlar zaten. O dört ismin daha üzerine çıkabileceğini çok da sanmıyorum.
Bilinmeyen eserlerine yönelmeye çalışabilirsin.
Yazmaz tabii, Türkçe Rap'in en balon 2. ismi.
Contravolta, çivi, tehlikeli, yerden yüksek ve tavşan şarkılarını dinlemelisin bence başarılı sanatçı.
Kimseyi unuttuğum falan yok.Dr. Fuchs'u unutma.
Eğer Red'i sevdiyseniz eski şarkılarından derlediğim bir liste de var. Yalnız biraz depresif ve karanlık bir liste.
Artık şarkılar çok hızlı tüketiliyor, ben bile yeni çıkan bir şarkıdan minimum 1 2 haftaya sıkılıyorum. Arkadaşta anlaşılan saydığı sanatçıların eski parçalarını dinlemiş, yenilerinden haz almamış. O yüzden tavsiye istemiş olabilir.şarkı kıtlığı yaşaması biraz garip.
Artık şarkılar çok hızlı tüketiliyor, ben bile yeni çıkan bir şarkıdan minimum 1 2 haftaya sıkılıyorum. Arkadaşta anlaşılan saydığı sanatçıların eski parçalarını dinlemiş, yenilerinden haz almamış. O yüzdedn tavsiye istemiş olabilir.
Gün yüzünde duran şarkıların yanı sıra dinlendiğinde kimse bilmiyormuş gibi sanılan şarkılar, genelde belli başlı mecralarda çok az dinleniyormuş gibi gözükse de eskiden genelde bu dinleme gereksinimlerini karşılamak, insanlara sağlamak adına açılan web sitelerinde çoğunlukla yer verildiğinden ötürü aslında çok da gerçek dinlenme sayılarını yansıtmıyor.Aynen öyle oldu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.