Türkçe rap önerisi

• Konuyu başlatan Aexn
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 36
  • Görüntüleme 5.542
Eğer Red'i sevdiyseniz eski şarkılarından derlediğim bir liste de var. Yalnız biraz depresif ve karanlık bir liste.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

ETS oynarken güzel gider bence. :d

şarkı kıtlığı yaşaması biraz garip.
Artık şarkılar çok hızlı tüketiliyor, ben bile yeni çıkan bir şarkıdan minimum 1 2 haftaya sıkılıyorum. Arkadaşta anlaşılan saydığı sanatçıların eski parçalarını dinlemiş, yenilerinden haz almamış. O yüzden tavsiye istemiş olabilir.

Artık şarkılar çok hızlı tüketiliyor, ben bile yeni çıkan bir şarkıdan minimum 1 2 haftaya sıkılıyorum. Arkadaşta anlaşılan saydığı sanatçıların eski parçalarını dinlemiş, yenilerinden haz almamış. O yüzdedn tavsiye istemiş olabilir.

Aynen öyle oldu.

Aynen öyle oldu.
Gün yüzünde duran şarkıların yanı sıra dinlendiğinde kimse bilmiyormuş gibi sanılan şarkılar, genelde belli başlı mecralarda çok az dinleniyormuş gibi gözükse de eskiden genelde bu dinleme gereksinimlerini karşılamak, insanlara sağlamak adına açılan web sitelerinde çoğunlukla yer verildiğinden ötürü aslında çok da gerçek dinlenme sayılarını yansıtmıyor.

Bazı cidden dipte kalmış denilebilecek şarkıları mesela çoğu mecrada bulamazsınız. Belli başlı sanatçıların eserlerinin bir arada toplanmış olan, gerek dinleyicileri tarafından gerekse sanatçının şirketi, ekibi vesaire tarafında bulundurulan ve bir araya getirilen diskografi arşivlerinde bile yeri geldiğinde bu eserler yer almaz. Burada da araştırma yapma fikri devreye giriyor, ki zaten en zevkli kısmı da bu.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı