Türkçe Rap'in en iyileri kimdir?

Herıfler drama ve ajitasyondan ceza dıyorlar swırf bunlardan bir kat daha iyi alt yapıya ve belli şarkılarda liriklere sahip daha iyi Flow'u var bu herifler asonansı bile tutturamayan dinozor olan ve asla yeni sound getirmeyen tipler ülkedeki eski abi ya kafasında kültür diye ağlayanlar yüzünden, onların kültürü yok ettik ama çiğnedik geçtik khontkar, tepki gibi isimler yeni soundlar getirdi.

Bana kalırsa, ilk 10'u şöyle sıralarım;

1- Sagopa Kajmer
2- Ceza
3- Yener Çevik
4- Eko Fresh
(Teknik bakımdan ve şarkı kalitesinden liriklerden dolayı Killa ve Massaka'dan daha başarılı olduğunu düşünüyorum, en azından şarkı mı söylüyor kavga mı ediyor demiyorum dinlerken.)
5- Dr Fuchs.
6- Killa Hakan
7- Sansar Salvo
oldukça kaliteli bir rapçi fakat keşke kendine de çıkardığı projeler kadar değer verse..
8- Defkhan (çok başarılı fakat lirik bakımından hep aynı kelimeleri tekrar ediyor, p*do falan, kime gönderme yapıyorsa?! :D)
9- No.1, o da oldukça kaliteli bir rapçi ve keşke o da kendineçıkardığı projeler kadar değer verse.
10- Saian

(Fuat'ı koymadım, sadece eski olduğu için adı olduğundan Üstad denildiğini düşünüyorum, Rast Gel Kazara şarkısını dinlemenizi öneririm beni anlamanız için, Ayrıca çoğu şarkısı aynı ritim aynı sound gibi geliyor kulağa, Söyleme tarzından tutun beatlerine kadar aynı. Laf salatasına mayonez beatlerde..)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı