Türkçe Rap'in en sağlam dissleri

Motive-Thrash
Jokere atılmış Tarihi bir Diss şarkısıdır kendisi :D
Rhyme-Flow konusunda güzel bir diss fakat punchları yetersiz. Öyle 2-3 punch ile Jokeri indiremezsin. Bu sebepten tarihi bir diss olmadığını düşünüyorum. Osmanlı torunu serisi iyiydi ama.

Norm ender - içinde patlar.

Not: Contra, norm (ender-erman), Ceg/Cagged/Jagged, hidra, joker, eski şehinşah/sago/ceza, şanşışer dışındaki rapçileri atacak arkadaşları herhangi bir pop başlığına alalım.
Rap bilgisi 0, popüler kültür öncesi pop dinleyen sonrasında rape geçip popçulara sallayan komik birisisin. Bari rap god gibi konuşmadan önce 2-3 rapçi öğrenseydin yazık.

Komik, hem de fazlasıyla.
Tamam XDXDXDXD.

Rap bilgisi 0, popüler kültür öncesi pop dinleyen sonrasında rape geçip popçulara sallayan komik birisisin. Bari rap god gibi konuşmadan önce 2-3 rapçi öğrenseydin yazık.
Hayırdır? Joker ile falan mı konuşuyorum. 2016-2017'den beri rap dinliyorum, ondan öncesine de zaten yaşım yetmedi ama size burada giren çıkan ne anlamadım.

Tamam XDXDXDXD.

Hayırdır? Joker ile falan mı konuşuyorum. 2016-2017'den beri rap dinliyorum, ondan öncesine de zaten yaşım yetmedi ama size burada giren çıkan ne anlamadım.
Rahatsız eden nokta şu, rapi sadece o saydığın isimlerden oluşuyormuş gibi göstermen. TR Rap sadece o isimlerden oluşmuyor. Mode XL, Çağrı Sinci, Saian, 3B, Salvo ve daha birçok kişi de TR Rap'e katkısı olmuştur.

Old dissleri karşılaştırmanıza gerek yok diye düşünüyorum fanboyluk yapmayın hepsi iyi. New'lerden şu ikisi bayağı yüksek seviye.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı