sky1sky2sky3 Hectopat Katılım 6 Ekim 2019 Mesajlar 43 24 Haziran 2020 #11 No.1 çok farklı bi seviye benim gözümde. Eski parçaları altın değerinde resmen. Çoğu şarkısında etkilemeyi başarıyor.
No.1 çok farklı bi seviye benim gözümde. Eski parçaları altın değerinde resmen. Çoğu şarkısında etkilemeyi başarıyor.
Paveloyd Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Mart 2019 Mesajlar 5.207 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2020 #12 Contra,Ceza,Rota,Anıl Piyancı,Ezhel,3B hiç değişmeyeceklerden.
zKEBAB Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Haziran 2020 Mesajlar 3.174 Makaleler 2 Çözümler 16 24 Haziran 2020 #13 Tekmil yazan olmaz inşallah.
Handsome Reis 🎗 Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2016 Mesajlar 7.849 Makaleler 23 Çözümler 20 Yer Antiocheia 24 Haziran 2020 #14 Khontkar yok. Sevdiğimden değil ama. :d
Megaton Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 8.780 Makaleler 11 Çözümler 22 Yer Ötüken, Tanrı Dağları 24 Haziran 2020 #15 Hani diyoruz ya şimdiki şarkılar çöp falan piyasa bitti; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bundan sonrada kan sahibi dinleyin.
Hani diyoruz ya şimdiki şarkılar çöp falan piyasa bitti; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bundan sonrada kan sahibi dinleyin.
MehmetE. Kilopat Katılım 27 Ocak 2020 Mesajlar 1.419 Makaleler 2 Çözümler 2 Yer Mersin/Deniz Mahallesi Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2020 #16 Sagopa ve Dr. Fuchs
UBerk Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 10 Ekim 2018 Mesajlar 6.954 Makaleler 8 Çözümler 114 24 Haziran 2020 #17 Anıl Piyancı nasıl olmaz böyle bir listede?
Megaton Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 8.780 Makaleler 11 Çözümler 22 Yer Ötüken, Tanrı Dağları 24 Haziran 2020 #18 Yalnız yok geri dönmek in kapak fotoğrafı aynı polat'ın eski hali değil mi? Biraz zayıf hali. Son düzenleme: 24 Haziran 2020
Kaiser II. Wilhelm Hectopat Katılım 29 Nisan 2020 Mesajlar 428 Yer İstanbul 24 Haziran 2020 #19 Tabii ki joker. Birçoğunu seviyorum da jokerin yeri ayrıdır Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Tabii ki joker. Birçoğunu seviyorum da jokerin yeri ayrıdır Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
CelilKahraman Decapat Katılım 22 Haziran 2020 Mesajlar 47 24 Haziran 2020 #20 kerobey dedi: Böyle bir konu açmıştım. Ama Ceza'yı ve daha birçok rapçiyi koymamıştım. Genişletmek için tıkla... Hem müziğindendolayı hem de semtimizin çocuğu olduğu için Eypio
kerobey dedi: Böyle bir konu açmıştım. Ama Ceza'yı ve daha birçok rapçiyi koymamıştım. Genişletmek için tıkla... Hem müziğindendolayı hem de semtimizin çocuğu olduğu için Eypio