Hidranın çok sağlam disslerinden, ben de severim.Beyaz diş.
Bu adama bulaşan kötü son ile ayrılıyor maalesefHidranın çok sağlam disslerinden, ben de severim.
Grogi ölmediğine şükür etsin.Bu adama bulaşan kötü son ile ayrılıyor maalesef![]()
Ben hiç duymadım hocam, ama müsait olduğumda bakıcağım.İçyüz'ün Osmanlı Torunu serisi olabilir.
Osmanli Torunu P2 saglam parca ama gerisi ana bacidan ibaret.Ben hiç duymadım hocam, ama müsait olduğumda bakıcağım.![]()
Çok bilmiyorum, diss track meraklısı biri de değilim ama dinlediklerim arasında ilk 3'e girer.@262364 Beyaz Diş punch olarak zayıf bir parça aslında. Enes Alper'in dediği gibi Grogi'ye atıldığı için sağlam geldi. Tabii bu benim düşüncem
Soruya gelirsek.
Hidra - Beddua
Joker - Jokzilla P2, P3, P6
Enes Alper - Sakat Bırakırım P5, P6, P7
Hayki - Deli
Stalker - Beyaz Panter
Osmanli Torunu P2 saglam parca ama gerisi ana bacidan ibaret.
Hayki'nin diss de çok iyi, bir kaç tanesi dışında dinlediklerim var, Osmanli Torunu hiç dinlemedim fakat akşam dinleyeceğim, güzel liste.@262364 Beyaz Diş punch olarak zayıf bir parça aslında. Enes Alper'in dediği gibi Grogi'ye atıldığı için sağlam geldi. Tabii bu benim düşüncem
Soruya gelirsek.
Hidra - Beddua
Joker - Jokzilla P2, P3, P6
Enes Alper - Sakat Bırakırım P5, P6, P7
Hayki - Deli
Stalker - Beyaz Panter
Joker ft. Allame - Piyango
Osmanli Torunu P2 saglam parca ama gerisi ana bacidan ibaret.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.