Arkadaşlar çok araştırdım. Biri sadece ortaokul, biri sadece lise, biri her ikisi için de diyor? 10. sınıfım. Edebiyatta 70 ortalama yapmam imkansız. Biliyorum lisede Türkçe dersi yok ancak sadece ortaokul da yazmıyordu. Lise için de geçerli midir?
Geçerli olması bekleniyor diyor hocam. Size kesin ve net söylüyorum, kaynaklarda sadece ortaokul diyorlar. Lise 70'e gerek yok.Hocam her kaynak farklı söylüyor. Bazı kaynaklar lise için de geçerli olması bekleniyor diyor.
Lisede Türkçe yok ki lisede geçerli değil bu durum.
Lise için geçerli değil, Ortaokul için geçerli.
Lisede Türkçe var. İsmi edebiyat.
Ancak Türkçe derken Edebiyatı kastettiyse? Sonuçta Türkçe ve Edebiyat çok farklı şeyler değil sadece edebiyatta eserler, fiilimsi var. Türkçede de fiilimsi vs.Lisede Türkçe yok ki lisede geçerli değil bu durum.
Lise için geçerli değil, ortaokul için geçerli.
Hocam her kaynak farklı söylüyor. Bazı kaynaklar lise için de geçerli olması bekleniyor diyor.Lise için geçerli değil, Ortaokul için geçerli.
Hocam her kaynak farklı söylüyor. Bazı kaynaklar lise için de geçerli olması bekleniyor diyor.
Hocam tamam da çok farklar yok. Bizim okulda edebiyata Türkçe diyenler de var.Türkçe değil işte o edebiyat Türkçeyi aşıyor artık çeşitli dillerin detay ölçülerine kadar gidiyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.