Türkiye battı mı?

Rusya ile Türkiye'yi karşılaştırdığımı söyleyerek komik duruma düşüyorsunuz. Sözüm ona sadece bu değer ile ülkenin iflas aşamasına gelemeyeceğini söylemek istemiştim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne bekliyorsun kardeşim kendini ABD ile kıyaslamak mı?
Ben öyle mi demişim *kardeşim* git bir daha oku
Rusya ile Türkiye'yi karşılaştırdığımı söyleyerek komik duruma düşüyorsunuz. Sözüm ona sadece bu değer ile ülkenin iflas aşamasına gelemeyeceğini söylemek istemiştim.
Bende diyorum ki Rusya ile Türkiye'yi karşılaştırmak saçma. Birisi sürekli borç çeken ülke, diğeri ise müttefikiyle yaşayan ülke. Türkiye'nin kendisine göre borcu inanılmaz büyük ve bu yükü kaldıramaz. Rusya diğer işlerini Çin ile hallediyor zaten. Bu açıdan bakarsak karşılaştırmanız saçma ve komik. Adamın CPS'si isterse 50,000 olsun. Ekonomik anlamda da yarışamayız zaten.

Rusya'nin mevcut gundemi pek kıyasa uygun gözükmüyor. Son 5 yildaki verileri var mi?
Savaş vs. gundemlerinden sonra o puana gelmiş. Tamamen bankacılık sisteminden atılma ve Rusya'yi yalnizlastirma çalışması gibi duruyor. Bizim ile kıyas edilemez.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2022-07-15-17-24-08-357_com.android.chrome.jpg
    69,8 KB · Görüntüleme: 47
Ödenmesi gereken döviz cinsinden dış borç zamanında ödenmezse temerrüte düşer diğer bir deyişle moratoryum ilan eder. CDS ise kredi risk primidir, yüksek olması ülkede kredilerin çok yüksek meblağlarda sigortalandığı anlamına gelir.

Yok batmadı (!) Hangi ülkede 10-15 yaş arası çocuklar siyaset yapıyor. Hani çocuklar ülkesinin maddi ve manevi sorunları hakkında kendi aralarında konuşuyor. Hangi ülkenin gençleri sevdiği ülkesini zorunda kalarak terk etmek istiyor. Say say bitmez. Ne kadar eksik ve sorun varsa ülkemizde yaşıyoruz. Umarım gelecek yıl tekrar ayağa kalkma konusunda bir şeyler değişir. Umarım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…