Türkiye bir Hukuk Devleti mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
@üyeliğimi silin, ölümü öp doğrü söyle lütfen, "Avrupa Bizi Kıskanıyor" sözünün sahibi siz misiniz?

Şahsen Hukuk'un ne olduğunu bilmiyorum
Benimle dalga geçtiğin için sana direk ezik demeyeceğim. Bunun yerine Dön de bir tarihine bak diyeceğim. Ne kadar şanslı olduğunun farkında bile değilsin. İngilizler senin gibilere "looser" diyor.

Konu amacından sapıyor bence. Parası olana güzel bu memleket.

Yok ya actigim konulari sahiplenme acisindan her zaman kontrol ederim, bence konudan cikmiyor hatta konuya yaklasiyoruz.

Her üye actigi konunun moderatörüdür diye bir atasözü mü cikarsam ne?

Benimle dalga geçtiğin için sana direk ezik demeyeceğim. Bunun yerine Dön de bir tarihine bak diyeceğim. Ne kadar şanslı olduğunun farkında bile değilsin. İngilizler senin gibilere "looser" diyor.

Daha seviyeli olursak cok güzel tartisacagiz, karsit görüslere de inan.

Doğrusu "loser" olacak, "looser" değil.

Bu kadar körü körüne savunman çok yanlış. Ortada yapılan yüzlerce yanlış var ve mevcut yönetime "Hukuk Devleti" diyebilmek için ya çok naif ya da çok yanlı olmak lazım. Naif olmadığınıza göre tek şık kalıyor. "Evet, bazı hatalarımız var ama onları da düzelteceğiz Allah'ın ve yüce Hükümetimizin izniyle" deseydiniz daha fazla "SİZ" olurdunuz.

Iste ilimli görüs diye ben buna derim.

Alıntılamakla yanıtlamak eşdeğer şeyler bile değil. Yazdığın şeyleri bir daha oku.
Özetle şunları demişsin.
Ne olmuş yani 5-10 kez Türkler diri diri yakıldıysa.
Ne olmuş yani PKK'lı ve FETÖ'cü isem.
Dediklerinin özeti bu.

Devlette hukukta bir kurgudur. Al birini vur ötekine.

Dediklerinin özeti bu.

Dediklerimin özeti bu degil bence dediklerimden anladiginiz bu.
Ayrica sorum Türkiye bir Hukuk devleti mi idi, lakin siz hemen Avrupa bir hukuk devleti mi diye karsi sav yaptiniz?

Ah keske sorunlarimiza "Igneyi kendine cuvaldizi baskasina batir" mantigi ile yaklassa idik ne güzel olurdu. Evet konuya yaklastigimizi söylemistim ve size soruyorum "Sizce Türkiye bir Hukuk Devleti mi?"

Direk ezik demeyeceğiz dedim kardeşim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…