Türkiye bitmeye başladı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ekonomi falan kötü bu arada ona sözüm yok ülkenin de doğru yönetildiğini de düşünmüyorum hâla sözlerimin arkasındayım fakat neden fikrini belirten (yanlış bile olsa) bir kişiye sırf kendileri en doğruyu bildiğini öne sürerekten algı yapıyorlar anlamış değilim. Hep aynı sözler.

Telefonunu çıkar diyen dayılarla bu yazdığım yazının arasındaki çelişkiyi nasıl buldun bilmiyorum ancak utanmam gereken bir şey de göremiyorum. Lütfen şu zihniyeti bırakıp ülke liderinin değişimi ile politikaların değişmesini doğru orantılı olarak görme. Ülkedeki ekonomi, insanların Türk lirasının değerinin kaybolacağını bildiği için dolara yatırım veya altına yatırım yapıp sonrasında kar elde ederek Türk lirası haline dönüştürüp değer kaybetmesine yol açıyor. Bunun baştaki kişiyle bier alakası yok. Boş yapma lütfen.

Yönetimin değişip geçen o 5 yıl içinde durumun daha kötü olacağını düşünsene. O boşa geçen 5 yılın sonrasında ülkeyi mezarından uyanan Atatürk bile adam edemez.

Kardeşim Tiktok daki veletler değil ben diyorum durumların iyi olmadığını.
Neyse belli siz ayağınızdan vursalar karnımdan vurmadılar diye şükredecek tiplerdensiniz.
Böyle devam edin umarım bir gün dersinizi alırsınız.
Koyun sürüsünden başka bir şey değilsiniz zaten.

Kendi laflarını doğru olduğunu düşünüp karşı tarafın düşüncelerini dinlemeden ben ne diyorsam o doğrudur havasındalar. "en doğrucu benim, en ülkesini düşünen benim, sizin düşünceleriniz ülkeyi alıkoymaktan ibaret" gibi şeylerin kapalı yazılmış hali.

Yönetimin değişip geçen o 5 yıl içinde durumun daha kötü olacağını düşünsene. O boşa geçen 5 yılın sonrasında ülkeyi mezarından uyanan Atatürk bile adam edemez.
Şu durumdan daha kötü olamaz. Ayrıca değişiklik iyidir 20 yıldır aynı adam giydiriyor 5 yılda başkası giydirsin kardeşim. Denemeden bilemeyiz belki daha çok zevk verecek.

Bana bu benzetmeyi yaptıranlara yazıklar olsun ama beyinleri çalışmıyor belki vücütlarının 2. yönetim merkezi çalışır.

Elinin altındaki bilgisayara, telefona şükret diyorsun Bu aynı dayı zihniyeti işte.

Ülke liderinin değişimi ne demek? Eğer aynı partiden başka birisi seçilmeyecekse hükümet partisinin değişmesi demek. Bu da ülke politikalarının bu partiye göre şekillenmesi demek.

Yok, başımızdakinin hükümetinin verdiği kararlar ekonomiyi buraya sürükledi. Neden yatırımcılar Türk lirasını bıraktı? Olayın buraya gelmesine kim sebep oldu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…