Türkiye bitmeye başladı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
@Kim Sae Ron bütün mesajlarınızı okudum ve tam bir ak troll sunuz hiçbir gercegi asla kabullenmiyorsunuz Allah Allah diye geziyorsunuz kul hakkınıda maşallah eksik etmiyorsunuz.
Bu kadar şeye rağmen hala savunan birisi ben Müslümanım demesin lütfen, komşusu açken tok yatan bizden değildir diyen bir peygamberin ümmeti olamaz.

İşte insanlar başımızdakinin değiştiğinde bütün bunların düzeleceğini, ülkenin yükseleceğine inanıyor. Hadi diyelim başka biri geçti ülke başına. Ülke daha kötü duruma geldi, 5 yıl daha geriledik, o zaman ne olacak? Atatürk mezarından çıkıp gelse ülkeyi düzeltemeyecek.
Ekrem daha tek 1 şehir sahibi. O şehirde vaad ettiklerini bile yapamamışken ülkenin başına onun gelmesini isteyen kişiler ne anlatıyor anlamıyorum.

Hayır mümkün ise Mansur Yavaş veya ümit özdağ bununda inkar etmezsin umarım.

Yahu Şeker Fabrikalarının satılmasını savunup, 5 ay sonra şeker alamayan adamlara ne anlatmaya çalışıyorsunuz? Çıkın bahçedeki otlarla konuşun daha faydalı...

Şöyle söyleyeyim. Ülkenin başına başka biri geçince ben bu dediklerini alabilecek miyim? Hayır.
Uzun bir süre alamayacaksın, çünkü yerine geçecek kişi koskoca bir enkazı üstlenecek, kendi ayakları üzerinde durabilen koca bir ülkeyi değil. Eğer 20 sene önce dediğin olmuş olsaydı kesinlikle alabilirdin.

15 yaşındaki bir çocuğa göre çok konuşuyorsun. Hangi şehrin gençlik kollarına üyesin? Ne kadar veriyorlar ak trollük için?

Ee aynı durum ak partiyede versen gerileyeceksin bari şansını deniyorsun şansını belki tutar şu an iktidar her şeyi satıyor şeker fabrikası liman her şeyi satıyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…