Şöyle söyleyeyim. Ülkenin başına başka biri geçince ben bu dediklerini alabilecek miyim? Hayır.
Evet erkenden alamayacaksın ama er ya da geç alacaksın paşam.
Şöyle söyleyeyim. Ülkenin başına başka biri geçince ben bu dediklerini alabilecek miyim? Hayır.
Bu kadar şeye rağmen hala savunan birisi ben Müslümanım demesin lütfen, komşusu açken tok yatan bizden değildir diyen bir peygamberin ümmeti olamaz.@Kim Sae Ron bütün mesajlarınızı okudum ve tam bir ak troll sunuz hiçbir gercegi asla kabullenmiyorsunuz Allah Allah diye geziyorsunuz kul hakkınıda maşallah eksik etmiyorsunuz.
Tekrardan şans vermek = intihar
Hayatımızı çaldılar zaten daha bir şey kalmadı geriye.
Mantıklı bir argüman sundum, sadece dert yanıyorsunuz karşılık olarak. @495477 Psikoloğa gitmeni öneririm, çok üzüldüm gerçekten.Verelim paşa, olsun. Keyiflerine göre anayasa, kanun, yasa değiştirmelerini izleyelim. Belki rejimi de değiştirirler.
Bence şu an başımızda ki devlet bir şekilde bunu da düzeltmesini bilir bu adamlar 2000 krizini düzeltmiş yani zaten şu ana kadar altyapı hazırlandı şimdi fabrikalar falan inşaat edilecek yani ekonominin düzeleceğini düşünüyorum tekrardan şans verirsek.
Tek soru soracağım hocam sana, seçimde kime vermeyi düşünüyorsun? İstanbul bütçesinden daha belediye başkanı iken çalıp sarhoş adamı koridorlarda sözde dans diyerek insanları şaşkınlık içinde bırakıp Cumhurbaşkanı adaylığında sözü geçen Ekrem mi?
Uzun bir süre alamayacaksın, çünkü yerine geçecek kişi koskoca bir enkazı üstlenecek, kendi ayakları üzerinde durabilen koca bir ülkeyi değil. Eğer 20 sene önce dediğin olmuş olsaydı kesinlikle alabilirdin.Şöyle söyleyeyim. Ülkenin başına başka biri geçince ben bu dediklerini alabilecek miyim? Hayır.
15 yaşındaki bir çocuğa göre çok konuşuyorsun. Hangi şehrin gençlik kollarına üyesin? Ne kadar veriyorlar ak trollük için?İşte insanlar başımızdakinin değiştiğinde bütün bunların düzeleceğini, ülkenin yükseleceğine inanıyor. Hadi diyelim başka biri geçti ülke başına. Ülke daha kötü duruma geldi, 5 yıl daha geriledik, o zaman ne olacak? Atatürk mezarından çıkıp gelse ülkeyi düzeltemeyecek.
Ekrem daha tek 1 şehir sahibi. O şehirde vaad ettiklerini bile yapamamışken ülkenin başına onun gelmesini isteyen kişiler ne anlatıyor anlamıyorum.
İşte insanlar başımızdakinin değiştiğinde bütün bunların düzeleceğini, ülkenin yükseleceğine inanıyor. Hadi diyelim başka biri geçti ülke başına. Ülke daha kötü duruma geldi, 5 yıl daha geriledik, o zaman ne olacak? Atatürk mezarından çıkıp gelse ülkeyi düzeltemeyecek.
Ekrem daha tek 1 şehir sahibi. O şehirde vaat ettiklerini bile yapamamışken ülkenin başına onun gelmesini isteyen kişiler ne anlatıyor anlamıyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.