Türkiye bitmeye başladı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kardeşim gene dedin aynı lafı şu an en önde olan altyapı internet bundan başka bana önde giden nasıl bir örnek verebilir bana bunu açıklar mısın?

Altyapı deyince insanlar sadece internet olarak algılıyor. Bu arkadaş altyapıyı bahane ederek ülkenin internet hızını bahsediyor. Altyapı deyince buna birçok örnek verilebilir. Su, yol, doğal gaz, ulaşım gibi. altyapıyı sadece internetten başka algılamayın şunu.

İşte kahraman !

Şu D-dostum gibi yazı tarzınla yaşının 13 civarı olduğu anlaşılıyor. Daha az TikTok kullanmanı tavsiye ederim. Orada burada gördüğün bilgilerle gelme bana.

Aman aman ne büyük dert! Bu konunun çözülmesi Dünya'yı kurtarır...

Şu D-dostum gibi yazı tarzınla yaşının 13 civarı olduğu anlaşılıyor. Daha az TikTok kullanmanı tavsiye ederim. Orada burada gördüğün bilgilerle gelme bana.
Herkesten nefret ediyor gibi davranıyor ve açıklarını bulmaya çalışıyorsun, amacın ne senin?

Su diyorsun bahçeyi suladığımız için aylık 700Tl fatura geliyor. Yol diyorsun İstanbulda gezerken bile cebinden para eksiliyor bir bakıyorsun yolu kullandığın için 100Tl kesmiş. Yani biz bu altyapıların parasını fazla fazla veriyoruz zahmet olmazsa yapılsın ya.

Kullandığım kelimeye göre benim yaşımı ve karakterimi belirleyebileceğini sanmandan kaynaklı olarak ne kadar cahil bir insan olduğunu anlıyorum. Seninle tartışmaya girmeye bile tenezzül etmeyeceğim merak etme. Yalnızca ne 13 yaşındayım ne de hayatım boyunca TikTok kullandım. Eğer sen de 13 yaşında değilsen ve TikTok kullanmıyorsan seninle aynı istatistiği paylaşmaktan utanıyorum sadece...

Bende sana bir tavsiye vereyim; daha az a haber izle. Bir de AKit gazetesini de fazla okumamanı öneririm

Ülke yabancıların eline geçmiş. Fabrikalardan arsalara şirketlere kadar her şeyi yabancılara satmışlar... Her türlü teröristle fotoğrafları var. Utanmadan yerli ve milli takılıyorlar.

Doktorları suçluyolar, gazetecileri suçluyolar, işçiler suçlu, fırıncılar suçlu, marketler, çiftçiler ülkenin yüzde 99'u suçlu, bir tek bizim keresteler suçsuz...

Geçiceksiniz bu işleri... Seneye Katar'da yeni hayatınızda başarılar diliyorum. Zaten oralarda bir şeyler çalmaya kalkınca kol kesilir. İkinci de kafa gider, uzun yaşamazsınız.

Diğer her altyapı bulunuyor sözde fakat her gün ayrı bir zam yiyoruz. Yani dile geliyor farketmiyorsun ama geldiği gibi de zam deniyor. Şuan internet denince de laf atıyorsun. Birde yol diyosun o kadar savunuyosun her zaman yol yapıyor bundan bana bahsetme bile adamın yol yapmaktan başka altyapısı bulunmuyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…