Şu anlık savaş durumu yok tehdit yok...
F-35 için ciddi anlamda ülkenin anahtarlarını ABD'ye vermekle eşdeğer tavizler vermek zorundayız bundan sonra. F-15 için bile pek umudum kalmadı artık, Eurofighter gelse ona da sevinecek durumdayız.F15 ya da F35...
F-35 için ciddi anlamda ülkenin anahtarlarını ABD'ye vermekle eşdeğer tavizler vermek zorundayız bundan sonra. F-15 için bile pek umudum kalmadı artık, Eurofighter gelse ona da sevinecek durumdayız.
Çıkmalarını (fırkateyn) almayı reddedince tatbikat ayağına kırbacı vurmasını da sever.F-15 gelebilir gibi geliyor ama orada da çıkma vereceklerdir, bana göre. ABD sever çıkmaları bize vermeyi...
Batman'daki hava üssü filoları artık PKK'ya goz açtırmıyor, 7/24 saat de dogu sınırlarında nöbet başındalar. Biraz da yaptığımız milli yatırımların keyfini biz sürelim. Artık hevallere hayat daha kısa, tek tusla habersiz geberiyorlarSİHA'lar sınır güvenliklerinde ve terör operasyonunda güzel işler çıkartıyor.
Şu anda 2 yerde birden (Suriye ve Libya) Rusya ile savaştayız, Yunanistan ve Fransa dibimizdeki doğal kaynakları bize vermemek için tüm Ab'yi bize karşı topladılar. Savaş yok, tehdit yok öyle mi?
Dibindeki çeyreğin kadar Yunanistan gidip yeni uçaklar alıyor, üstüne F-35 için sıkıştırıyor bütün kozlarını kullanıyor. O uçaklar ne için alınıyor sanıyorsun? F-35 ile yapabilecekleri tacizin düzeyi hakkında bir fikrin olduğunu sanmıyorum. S-400'leri onlara karşı kullanalım diye Yunanistan her türlü tahriği yapıyor, kullandığın anda nato tarafından dümdüz edilme riski artık kapıya dayandı. Risk yokmuş... Allah'tan tehdit yok, bir de olsaydı...
Şahsen bu topraklarda tehdit olmayan bir zaman yok. Herkes senin oturduğun yere göz dikmiş durumda. Zaten F35 verilmemesinin bir sebebi de O, siyasi kısmı sadece aradıkları bahane oldu...
SİHA'lar sınır güvenliklerinde ve terör operasyonunda güzel işler çıkartıyor. Ama savaş için uçağa ihtiyacın var. Hatta uçağı da geç, denk uçağa ihtiyacın var.
F15'ya da F35, ikisinden birinin geleceğini düşünüyorum ama.
Bence F15 bizim için daha iyi olur. ama HürJet ve SİHA'lar dayandırabilirse boşuna yurtdışına para ödemeye gerek kalmaz. Hem F35 olayı F15'te de yaşanabilir. Yerli uçak üretilirse (yerli motorla) kimse bir şey diyemez.
2 saat uykuyla haftanın 7 günü çalışan insanlar var bu sektörde, para için mi yaptıklarını sanıyorsunuz? Hangi meslekte var böyle bir fedakarlık başka? Sırf bunları diyenleri susturabilmek, ülkeyi dış ülkelere muhtaç etmemek için çalışılıyor. Dün 2 üyeye patlama sebebim de bu, çorbaya tuzunuz saygı duyarak olsun bari...