Türkiye F-4'lerin Yerini Hangi Uçak ile Doldurmalı?

Konu F-4 iken Suriye çölüne döndü Ban yemeden noktayı kolayım

Konu F-4 iken Suriye çölüne döndü Ban yemeden noktayı kolayım
Bu konular çok konuşuluyor zira bağlantılı diyebilirim. Türkiye'ye bahaneler üretilip, örgütlere maske takıp silah aktarımı yapılması gibi gibi. Yüklenici firmalar sonuçta ABD menşeili ve karar ABD'de bitiyor Dediğin gibi ana temadan çıkmayalım

Savaş ucaklarinin yeri SİHA ile doldurulamaz. SİHA'larin güç çarpanı farklı, savaş uçaklarının güç çarpanları farklıdır.

Şu an pek çok ihtimal var.

1- Bürokratik yönden hakkımızı arayarak ve S400'lerden vazgeçerek F-35 almak.
2- Ara dönem uçağı almak. Fransa ve İsveç satıcıları elendiginde geriye Eurofighter, F15 Eagle ve F16 V kalıyor. F15 almamız zor, Eurofighter oturana kadar MMU gelir. İhtimal F16 V gibi.
3- Dişimizi sıkmamiz diğer bir alternatif. Yunanistan Türkiye'ye karşı silahlanirken çok tercih edilesi değil.

Şu an Türk Hava Kuvvetleri son yıllardaki en zor zamanlarini yasıyor. Allah yardimcimiz olsun.

Tercih zamanı gelmişti 2 seçeneğim vardı(idolüm). Havacılık veya yazılım-bilgisayar Müh. hangisini seçsem diğeri içimde ukte kalacaktı biliyorum, mühendisliği seçtim pişman değilim ama çılgınım. İnşallah ileride yapmam bir manyaklık. Gerçi ben askeri havacılık istiyordum, siz sivil pilot musunuz?

Seni çılgın, hayırlı olsun seçtiğin bölüm, umarım seni sonsuz mutlu eder hayat boyu

Ben sivilim evet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…