Türkiye F-4'lerin Yerini Hangi Uçak ile Doldurmalı?

• Konuyu başlatan 360388
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 159
  • Görüntüleme 8.794
Türkiye'ye karşı bir etkisi olamaz o kadar sayıda helikopterin. Problem sonrası bana kalırsa. Zira Ruslar da örgütü koruma altına alıyor, almaya çalışıyor.

Gayette ediyorlar maalesef.

Umarım böyle bir şey olmaz. İlişkiler daha fazla gerilir.

Kişisel görüşleri kendisini bağlıyor, sonuçta haber almak için güvenilir bir kaynak olduğunu düşünüyorum, doğru haberler girdiğini görüyorum.

Evet biliyorum sürekli hesap değiştiriyor, ya patlıyor ya da temizlik yapıyor.
Konu F-4 iken Suriye çölüne döndü 😀 Ban yemeden noktayı kolayım 😂

Konu F-4 iken Suriye çölüne döndü 😀 Ban yemeden noktayı kolayım 😂
Bu konular çok konuşuluyor zira bağlantılı diyebilirim. Türkiye'ye bahaneler üretilip, örgütlere maske takıp silah aktarımı yapılması gibi gibi. Yüklenici firmalar sonuçta ABD menşeili ve karar ABD'de bitiyor :D Dediğin gibi ana temadan çıkmayalım :D

Savaş ucaklarinin yeri SİHA ile doldurulamaz. SİHA'larin güç çarpanı farklı, savaş uçaklarının güç çarpanları farklıdır.

Şu an pek çok ihtimal var.

1- Bürokratik yönden hakkımızı arayarak ve S400'lerden vazgeçerek F-35 almak.
2- Ara dönem uçağı almak. Fransa ve İsveç satıcıları elendiginde geriye Eurofighter, F15 Eagle ve F16 V kalıyor. F15 almamız zor, Eurofighter oturana kadar MMU gelir. İhtimal F16 V gibi.
3- Dişimizi sıkmamiz diğer bir alternatif. Yunanistan Türkiye'ye karşı silahlanirken çok tercih edilesi değil.

Şu an Türk Hava Kuvvetleri son yıllardaki en zor zamanlarini yasıyor. Allah yardimcimiz olsun.

En mantıklısı F-15 olacaktır bu şartlar altında. E altyapımız da buna müsait. F-15 de F-4 gibi iri yapılı bir uçak. Sığınak ve ikame sorunu da yaşanmaz. Tek sorun tabi ki siyaset ve ABD olur maalesef:) F-15E aşığıyımdır resmen bu arada:)
Tercih zamanı gelmişti 2 seçeneğim vardı(idolüm). Havacılık veya yazılım-bilgisayar Müh. hangisini seçsem diğeri içimde ukte kalacaktı biliyorum, mühendisliği seçtim pişman değilim ama çılgınım. İnşallah ileride yapmam bir manyaklık. Gerçi ben askeri havacılık istiyordum, siz sivil pilot musunuz?

Tercih zamanı gelmişti 2 seçeneğim vardı (idolüm). Havacılık veya yazılım-bilgisayar müh. hangisini seçsem diğeri içimde ukde kalacaktı biliyorum, mühendisliği seçtim pişman değilim ama çılgınım. İnşallah ileride yapmam bir manyaklık. Gerçi ben askeri havacılık istiyordum, siz sivil pilot musunuz?
Seni çılgın, hayırlı olsun seçtiğin bölüm, umarım seni sonsuz mutlu eder hayat boyu:)

Ben sivilim evet.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı