Bence kendi ülkesinin yurttaşlarına ilk sevgi beslemeyi öğrenmesi gerekenler, ölenler için yapılan saygı duruşunu ıslıklayanlardır.
Amedspor ve Arnavutluk maçında İstiklâl Marşı ıslıklanırken böyle bir konu açıp ceza almalarını talep ettiniz mi? Hiç sanmıyorum.
Bayrağa küfür edenlerin bayrakları yoktur. Biraz daha yazardım ama iş iyice siyasete ve başka konulara gidiyor. Birazdan birisi “vatan hainleri” diye çıkıp gelirse şaşmam.Amedspor ve Arnavutluk maçında İstiklâl Marşı ıslıklanırken böyle bir konu açıp ceza almalarını talep ettiniz mi? Hiç sanmıyorum.
Beşiktaş taraftarı değilim ama bir Türk takımının taraftarlarına kuduz köpek gibi saldıranlara da saygı duymak zorunda değilim çünkü onlar bize saygı duymuyorlar.
Islıkla protestoya "REZİLLİK" diyen zatı muhterem bunlara ne diyecek acaba?
Ermeni sözde soykırım bağlantılı olaylar ve Daeş'e Fransızların desteğini hiç hesaba bile katmıyorum.
Fransızdan çok Fransacı olmak belli bir yerden sonra Fransa köpekliği yapmaya dönüşür.
Buyrun balık hafızanızı tazeleyin:
lyon-beşiktaş cnn türk
![]()
Lyon-Beşiktaş maçı öncesi olay çıktı!
Lyon ile Beşiktaş taraftarları arasında maç öncesinde tribünde kavga çıktı. Bazı taraftarlar sahaya indi. Karşılaşma 45 dakika gecikmeli başladı.www.ntv.com.tr
![]()
Lyon - Beşiktaş maçı öncesi olay! Taraftarlar sahaya girdi...
Olimpik Lyon - Beşiktaş maçı öncesi tribünde olaylar çıktı! Beşiktaş ve Lyon taraftarları sahaya indi.www.aksam.com.tr
Ülkeyi Tarihine göre yargılayıp oradaki masum insanları atalarının yanlışlarına göre infaz ediyor. Enteresan zihniyet gerçekten.O saygısızlığı yapanlarında bundan farkı yok. Arada sadece kimlik farkı var.
Gece yatarken görmüştüm bu olayı maçın başını izlememiştim. Sabah kalkınca bütün yorumlara bakarım demiştim. Böyle düşünmen üzdüEn güzeli de konuyu açanın, kaos başlatıp gözden kaybolması.Dikkatı üzerine çektiyse 2 yıl sonra tekrar konu açar.
Keşke link atsaydın. "İzlanda'dan büyük saygısızlık" yazdıgımda 30 dakika önce olan olay çıkıyor. A milli'lerin valizlerini almamışlar bi nevi tepki olarak heralde.Yapılan şey yanlış ama Fransa gibi bir ülke lehinde kimse duyar kasmaya çalışmasın bence. Bugün İzlanda'da bizim futbolcularımıza yapılan şeyler de ortada ama forumda ''İzlanda'dan büyük saygısızlık'' diye bir konu yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.