Türkiye geneli kesinti mi var?

Çalışma varmış. İnternet kesintisi yaşanacak iller Sivas, samsun, Adıyaman, İstanbul Anadolu ve Avrupa yakaları, Antalya, burdur, Kayseri ve Trabzon olarak bildirildi.
 
Arkadaşlar ekşide de gördüm. Daha konu bugün açılmış 25 sayfa olmuş, neredeyse herkes yazıyor. Türkiye genelinde internet kesintileri mi var? Sabahtan beri deli oldum, hiçbir şey yapamıyorum. 15 dakika, yarım saatte bir internet gidip geliyor. Sizde nasıl?

Evet oldu Türksat Kablonet, Vodafone, Türk Telekom, Saat gece 2'den Saat gündüz 1'e kadar devam etti şu an ise sorun yok fakat yavaş.
 
Arkadaşlar ekşide de gördüm. Daha konu bugün açılmış 25 sayfa olmuş, neredeyse herkes yazıyor. Türkiye genelinde internet kesintileri mi var? Sabahtan beri deli oldum, hiç bir şey yapamıyorum. 15 dakika, yarım saatte bir internet gidip geliyor. Sizde nasıl?

Kablonet'de bakım çalışması varmış. Dünden beri sürüyor.
 
Bende bir sıkıntı yok.
Tek bir operatör kaynaklı bir durum veya tek bir bölgede olan bir sorun olabilir.
 
Bazı arkadaşlar çalışma var diyor. Ben İzmir'deyim ve planlı çalışma duyurusuna baktım konuyu açmadan önce. İzmir yazmıyor ve sitelerde Türkiye geneli yazdığı için buraya da sormak istedim.
 

Geri
Yukarı