Türkiye Genelinde İnternet Yavaşlaması

WiDuhra

Hectopat
Katılım
11 Şubat 2016
Mesajlar
354
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar ortalama 30dk 'dır internet neredeyse durma noktasına geldi, modemi açıp kapattım, düzelmedi. Modem arayüzünden reset attım yine düzelmedi (1dklık videoyu otomatik 144p açıyor ve dolmuyor, google'ye dahi zor giriyor.) son çare olarak müşteri hizmetlerini arayıp (15dk hatta bekledim.) kotamın daha dolmadığını, yavaşlamanın sebebini sordum. Türkiye çapında bir güncelleme olduğunu, internet hattımda bi problem olmadığını, genel bi problem olduğunu söyledi. Zaten düzgün internet alamıyoruz birde bu tarz problemlerle iyici çileden çıkarıyorlar insanı, geçtiğimiz aylarda da bu tarz bi problem olmuştu ve çok uzun sürmüştü. Malum firma da o aylık AKK'yi görmezden gelmişti, belkide bi bug olmuştu bilemiyoruz, konuyu açmamın nedeni herkesin interneti benim gibi mi? Ayrıca bu ismine güncelleme dedikleri yavaşlığın ne kadar süreceğini de bilmiyoruz, söz sizlerde..
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Mükemmel ülkemizde yine bir sorun. Gene bomba falan patlamıştır. Yeter be her olan şeyde biz etkileniyoruz, herşeyi biz çekiyoruz. Facebook açılıyor gönderiler, bildirimler yok. Google felç, Youtube HD60fps video izliyordum sabah, şimdi 144p açılmıyor. Lanet olsun böyle sisteme.
 
Nedense bende böyle bir sorun yok. Superonline kullanıyorum ama beni de şaşırttı. Arkadaşlarım oyun oynarken ping girdi ama nedense bana girmedi. Bu arada Türkiye'den ne bekliyorsunuz ki? Yanlış anlamayın ama sınırsız diye aldığımız paketler bile AKK'ye giriyor. Saçmalık ve başka bir şey değil.
 
75 GB 25 mbps netimiz var bu 10-20 günde bitiyor. Birde buna 70 TL ye yakın para ödüyoruz. Şuan bizim göz bebeğimiz olan akkmiz dolduğundan bir şey söyleyemiyorum. Ama hem mobil veride rezalet hemde normal internet. Normalde akk dolduğunda tek kişi bağlanınca HD video izleniyordu. Şuan internete tek ben giriyorum ama köpek gibi kasıyor.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı