Türkiye Hristiyan bir ülke olsaydı olabilecekler neler olurdu?

Yorumları ne Kur-an ya da İncil veya her hangi bir kutsal kitap okumamış -18 sosyal medya ateistleriyle dolu gibi görüyorum.

Türkiye Hristiyan ülkesi olsaydı her şey çok farklı olmazdı. Hristiyanlığı da doğru kavrayacak olursanız eğer Müslümanlıkla benzer yanları var, insanın hareketleri inancına değil karakterine bağlıdır. Tahmin yürütürken bile başkalarının inançlarına sallamayı bırakıp saygı duymaya bakın.

Bu topraklar 20. yüzyılın başında da Müslüman ağırlıklıydı, 14. yüzyılda da ve bu dönemlerde gayet gelişmiş, modern bir ülkeydi. 20. yüzyılın ortalarından sonra Müslümanlığı alet ederek her şeyi daha berbat ettiler ama eminim ki Müslüman değil de Yahudi, Hristiyan ağırlıklı olsa yine değişmezdi bir şeyler, çünkü bunların Müslümanlıkla alakası yok Din Tüccarlığıyla alakalı. Anlatılanları doğru kavramayıp bana göre birinin uydurduğu hikayeleri kendisine hayat felsefesi edinmiş kişileri her türlü kandırabilirsiniz.
 
Mesih aç kalanlarla beraberdir. Bir gün evine bir misafir gelmişti, Mesih'in sadece bir hurması vardı, Mesih onu misafire ikram etti. Mesih sıkıntılı zamanlarda sabredenlerle beraberdir diyerek parayı cukkalarlardı.

Bi' konuşabilse neler söyleyecek yiğidim :(
 

Technopat Haberler

Geri
Yukarı