Savaş senin sandığın gibi birşey değil. Savaşta ölüyorsun ölmesen bile ölmekten beter hale geliyorsun.Bana göre evet çok geç bile kalındı, sizin fikirleriniz nedir?
Savaş senin sandığın gibi birşey değil. Savaşta ölüyorsun ölmesen bile ölmekten beter hale geliyorsun.Bana göre evet çok geç bile kalındı, sizin fikirleriniz nedir?
Neye dayanarak en önemli ülkesini biz sanıyorsun?NATO'dan bizi atamazlar NATO'nun en önemli ülkesi biziz.
Hocam işte böyle küçük çocuklar savaşı kolay sanıyor şimdi yazacak ben savaşarım ülkem için falan ama savaş olursa köşe sinip ağlayacaklar hayatında eline silah almamış insanlar burada milliyetçi savaşçı oluyor işte.
Bizim sayemizde(tamamen bizim sayemizde değil aslında da) içinden geçmeye devam edebiliyor.Ortadoğuyu kontrol etmede biz neden abd nin işine gelelim ki? ortadoğunun içinden geçti abd.
Burdan sonrasını okumadım. Yine yine yine troll konu. Yeter artık.NATO'dan bizi atamazlar NATO'nun en önemli ülkesi biziz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.