3-1 İspanya diyorum. İlk golü ilk yarının sonuna doğru yeriz. İkinci golü ikinci yarının başında yeriz. Ardından 70 gibi gol buluruz, ümitleniriz ve 85 de bir gol yiyip gündelik hayatımıza devam ederiz.
70 75'e kadar press yapmazlardan daha çok istesek de yapamayız hocam. Artık adamlar maçı bıraktığı için 70-75 gibi gol buluruz. İspanyaya karşı 70 dakika press yapıp sonuç alamazsak bize tık tık iki tane değil beş tane sallayıp yolcu ederler. Ya hiç sinirlendirmeyeceğiz ya da sinirlendiriceksek de gol atıp sinirlendireceğiz diye düşünüyorum.Kanka 70 85'e kadar press yapmazlar. İlk yarıda 2 tane atarlar sonra umursamazlar, ya da Bayern'in size yaptığı gibi 70 dakika press yaparız ondan sonra atamayınca onlar tık tık bize iki tane sallarlar.
Hocam abartma biz de kötü milli takım değiliz kolay kolay 5 falan atamaz kimse.70 75'e kadar press yapmazlardan daha çok istesek de yapamayız hocam. Artık adamlar maçı bıraktığı için 70-75 gibi gol buluruz. İspanyaya karşı 70 dakika press yapıp sonuç alamazsak bize tık tık iki tane değil beş tane sallayıp yolcu ederler. Ya hiç sinirlendirmeyeceğiz ya da sinirlendiriceksek de gol atıp sinirlendireceğiz diye düşünüyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.