Türkiye Kart en kısa süre içerisinde kullanıma sunulacak

PTT, bir hazırlığa girişti ve bu hazırlıkta da tüm şehirlerde geçerli olacak olan bir toplu taşıma kartı çıkaracak.

Ayrıca birçok belediye ile de anlaşma yapıldığı da bildirildi.

Bu kart ne işe yarayacak?
Bu kart sayesinde her ilde geçerli olacak olan bir toplu taşıma kartı edinebileceğiz. Örneğin, kartı Mersin'den aldınız. Bu kartla istediğiniz her ildeki toplu taşımaya binebileceksiniz. O ilin kendine özel kartını çıkarmanıza gerek kalmayacak.

Bence güzel olmuş, kart çıkarmakla da uğraşılmaz. Tek bir kartla tüm Türkiye'de geçerli olacak olan bir toplu taşıma kartımız olacak.

 
Son düzenleme:
Bunca zaman neden gelmediğini anlayamadığım bir uygulama. Başka bir ile gittiğimde sıkıntı çekmiştim, düşünmüşler sonunda.
 
Şimdi Tayyip bunu ballandıra ballandıra anlatır. 😀

Abartarak, dünyanın en iyi bir şeyimiş gibi anlatacaktır. Ancak zaten olması gereken şey bunlar. İnsanlar demokrasinin ve ekonominin iyi olması bekler. Hükümetlerin asli görevi budur. Gel gör ki, bunu Türk insanına anlat. Erdoğan destekçileri de CeHaPe ne yaptı diye bağırır yakında yine twitter da.

Neyse.. Böyle bir uygulama için çok geç kalındı ama sonunda oluyor. Bu güzel bir şey. İsmi TürkiyemKart olsa daha iyi olurdu...
 
@gungecmeden, ey gençler size soruyorum. Önceden her yerde toplu taşımada sıkıntı oluyorken şimdi getireceğimiz kartla tüm Türkiye'de kart geçerli olacak, tekrardan kart çıkarmak zorunda kalmayacaksınız. Önceden kart çıkarmakla uğraşıyordunuz diyecek kesin. Ne bir eksik ne de bir fazla.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı