Türkiye tekrar eski topraklarına kavuşabilir mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hocam iyi de Türkiye öyle kıçı kırık küçük bir ülke değil ki? Neden olmasın. Nato da değil miyiz hocam biz? Ne alakaysa dediğim :D

3.dünya savaşı çıksa Türkiye diye bir yer kalmaz.

Muhtemelen yaşın küçük. Kuzey Irak'ta askerimizin kafasına çuval gecirip ülkeye postaladılar, hiçbir şey yapamadık. Rusya Suriye'de aracımızı vurdu, Rus'ların vurduğunu bile söyleyemedik. Almanlar gemimizi bastılar, gık diyemedik. 2023'de süper güç olacağımızı falan mı sanıyorsun? Biz anca Arap çölünde şeyimizle oynarız.

Türkiye diye bir yer kalır ülkeni hor görme o zamanın türkiyesinin gücü ile şimdiki Türkiye'nin gücü bir değil o zaman Türkiye'e hiçbir şey silah üretmiyordu.

Eski topraklarımızı elbet geri alacağız yeğenim. Cumhurbaşkanımız Erdoğan başımızda olduğu sürece hamdolsun gerçekleşmesi muhtemel olay olacak yeğenim. Cehape zihniyeti ile bu iş olmaz yeğenim. SSK yı batıran bay Kemal ile bu iş yürümez yeğenim. Hamdolsun, varolsun Cumhurbaşkanımız ile ilk aya çıkacağız, uzay çağı ile eski topraklarımızı geri alacağız. Hedef 2023 , 2053, 2071 hamdolsun. Ey Amerika, ey Almanya biz uzaydayken sen dünyada kıskançlıktan çatlayacaksın.

Şimdi bu sınırların biraz bencillik olacağını düşünüyorum. Sonuçta Balkanlarda pek çok farklı halk yaşıyor. Bulgarlar, Sırplar, Yunanlar gibi gibi. Onlar da hür kalmak isterler sonuçta. Hiçbir devletin başka bir devlete bağlı kalacağını düşünmüyorum. 1400'lü yıllarda olsaydık olurdu ama, şu zamanda olacağını düşünmüyorum pek.

Türkiye diye bir yer kalır ülkeni hor görme o zamanın türkiyesinin gücü ile şimdiki Türkiye'nin gücü bir değil o zaman Türkiye'e hiçbir şey silah üretmiyordu.
Yav de get. Putin'in eli kaysa ülken haritadan silinir, neyin kafası bu? Ülkende hava savunma yok, nükleer silahın yok. Millet Twit atınca para biriminin değeri düşüyor.

Yav de GET. Putin'in eli kaysa ülken haritadan silinir, neyin kafası bu? Ülken de hava savunma yok, nükleer silahın yok. Millet twit atınca para biriminin değeri düşüyor.

Peki madem eli kaysa ülke haritadan siliniyor simdiye kadar neden eli kaymadı azerbaycana karabağ için iha SİHA yolladık kazanılmasında en etkili rolleri oynadı peki neden Ermenistan'ın abisi Rusya Türkiye'ye bir şey diyemedi. Madem Türkiye o kadar güçsüz üfleseler yok olacağız neden diğer devletler Türkiye'nin karşısına çıkmak yerine Yunanistan'ı bize kışkırtıp Yunanistan üzerinden bize savaş açma emelleri içerisindeler. Madem bir üflemelik canımız var Türkiye ABD tarafından desteklenen açıkça silah yardımı yapan terör örgütleriyle nasıl başa çıkabiliyor sorarım sana Rusya'nın Türkiye'ye savaş açamaz çünkü Rusya Türkiye'den sonra sıra ona geleceğini çok iyi biliyor ve Türkiye ile ittifaklar yapıyor.

@suskunkedi adamların senden korktuğu, kıskandığı yok. Almanlar gemini bastı bir kaç ay önce, çıkıp hesap sorabildin mi? Hayır. Ruslar Suriye'de askeri aracı vurup 33 askeri şehit etti daha GEÇEN YIL çıkıp Rusya yaptı bile diyemedik, şimdi Rusya bizden korkuyor mu sanıyorsun cidden? Komik olma. Rusya köpeği Ermenistan'ı gerçekten desteklese Azerbaycan toprak bile kaybederdi. Putin ne düşünüyor, neden bıraktı bilemem.

Kimse kimseye savaş açamaz bu devirde. Yav Putin, Erdoğan'ı kapısında bekletti dakikalarca, bundan büyük aşağılama olur mu? Avrupa, ABD, Rusya dalga geçiyor seninle 2023 rüyandan uyan artık!

@suskunkedi adamların senden korktuğu, kıskandığı yok. Almanlar gemini bastı birkaç ay önce, çıkıp hesap sorabildin mi? Hayır. Rus'lar Suriye'de askeri aracı vurup 33 askeri şehit etti daha geçen yıl çıkıp Rusya yaptı bile diyemedik, şimdi Rusya bizden korkuyor mu sanıyorsun cidden? Komik olma. Rusya köpeği Ermenistan'ı gerçekten desteklese Azerbaycan toprak bile kaybederdi. Putin ne düşünüyor, neden bıraktı bilemem.

Kimse kimseye savaş açamaz bu devirde. Yav putin, erdoğan'ı kapısında bekletti dakikalarca, bundan büyük aşağılama olur mu? Avrupa, ABD, Rusya dalga geçiyor seninle 2023 rüyandan uyan artık!

Benim agzımdan bizi kıskanıyorlar hedef 2023 süper güç olacagız gibi söylemler duydun mu hayır o zaman neden çarpıtıyorsun yok 2023 rüyasından uyan artık diyorsun ben öyle bir şey dedim mi hayır peki diğer yazdıklarına cevaben Türkiye diğer devletler gibi Akdeniz'de doğalgaz olduğu biliyor ve orada arama çalışması sürdürüyor Türkiye eğer Almanya'ya karşı bir hamlede bulunsaydı savaş a kadar kesin giderdi Türkiye Akdeniz'den doğalgazı bulup nasiplenmek istediği için buna tepki göstermedi Türkiye'yi kışkırtmak istedikleri için Türkiye bunlara istediği şeyi vermedi çünkü yunanisanda nato ülkesi Yunanistan da biliyot savaşı kendisi başlatırsa sonuçların ne olacağını ilk kıvılcımı Türkiye'den bekliyorlar bu da bir kışkırtmaydı bir de Rusya bizden korkuyor demedim her iki devletinde çıkarları olduğu için Rusya'da bir şey yapamıyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı