Önce yazmayı öğrenin. Laflarım ağır geliyorsa, adımlarınıza dikkat ediniz.Aynen Amerikanin, Rusyanin Cinin eli armut topluyor. Ayrica rapor ediyorum sizi biraz terbiye ogrenin.
Önce yazmayı öğrenin. Laflarım ağır geliyorsa, adımlarınıza dikkat ediniz.Aynen Amerikanin, Rusyanin Cinin eli armut topluyor. Ayrica rapor ediyorum sizi biraz terbiye ogrenin.
2021 yilindasin, dusun bakalim o kadar topragi aldigini kac millet var. Ulke 30 gunde isyandan parcalanir.Bakın dediğim bir cahil de buYa ben size demiyorum tekrar o toprakları alalım. Sadece şu an bizde olsa ne olurdu veya ileri gelecekte buralar tekrar topraklarımıza katılabilir mi demek istiyorum. Neden insanların heveslerini kırıyorsunuz ?
2021 yilindasin, dusun bakalim o kadar topragi aldigini kac millet var. Ulke 30 gunde isyandan parcalanir.
Dostum ben Amerikan hayranı bir ülke düşmanı falan değilim. Ben sadece bunun mümkün olmadığını çünkü çok fazla güçlü olduklarını söyledim. Bu ifadeniz kırıcı oldu.Bana sorarsan sizin gibiler olduğu sürece zaten imkansız.
İşte yok saçma boş hayaller kurma demek yerine bu cevabı verebilirdiniz.2021 yilindasin, dusun bakalim o kadar topragi aldigini kac millet var. Ulke 30 gunde isyandan parcalanir.
Osmanli'yi kuslar parcalamadi.İyi yönetirsen parçalanmaz.
Eki Görüntüle 873027
Olay bizim için bundan öteye gidemiyor maalesef. Iman, gerçekten güçte belirleyici olsaydı şu anda bu şekilde olmamamız gerekliydi.
Osmanli'yi kuslar parcalamadi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.