Türkiye tekrar eski topraklarına kavuşabilir mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eki Görüntüle 873043

Bırakalım resimler konuşsun. Ha bu arada! Çamaşırlarımı siz getirirsiniz artık Silivri'ye hocam :D
Getiririm hocam siz merak etmeyin :D
Suriye'de ki tek meşru ordu Suriye Devleti'ne bağlı, ordudur. Onun dışında ki her güç terör örgütüdür.
Araplar çok karışık bir medeniyet. Herifler Türk dostu mu düşmanı mı anlayamıyorsun ? Her biri farklı bir hamle atıyor. Tarihini de bir türlü anlayamadım :D

Suriye'de ki tek meşru ordu Suriye Devleti'ne bağlı, ordudur. Onun dışında ki her güç terör örgütüdür.

Dediğiniz gibi bence de. Halkın değil devletin ordusu olur. Direnişten başka bir şey değil. İnsanlar boşuna mı o kadar eğitim alıyor. Toplayalım halktan insanları. Terörist demek doğru olmaz ama ordu olarak görmek de yanlış olur. Direniş topluluğu demek daha mantıklı.

Getiririm hocam siz merak etmeyin :D

Araplar çok karışık bir medeniyet. Herifler Türk dostu mu düşmanı mı anlayamıyorsun ? Her biri farklı bir hamle atıyor. Tarihini de bir türlü anlayamadım :D
Kimse kimsenin dostu falan degil, cikarin neyse onu yaparsin. Dunya siyaseti boyle isliyor.

Dünya'da en çok iki milletin sosyolojik yapısı karışıktır. 1- Araplar, 2- Türkler. Bizi anlamak için Amerika'da özel bölümler kuruyorlar. Halbuki gelsinler bize, biz anlatalım derdimizi :D

Dediğiniz gibi bence de. Halkın değil devletin ordusu olur. Direnişte başka bir şey değil. İnsanlar boşuna mı o kadar eğitim alıyor. Toplayalım halktan insanları. Terörist demek doğru olmaz ama ordu olarak görmek de yanlış olur. Direniş topluluğu demek daha mantıklı.
Gayet doğru hocam, teröristtir. Eğer onlara terörist demezsen, PKK ve YPG tarzı örgütler hakkında da fikriniz değişir.

Atatürk normalde kuzey Suriye ve kuzey Irak için sefer düzenleyecekti, fakat Anadolu için de çıkan isyanlar dolayı bu sefer iptal edildi ve zaruri olarak o topraklar İngilizlere verildi. Yanlışım var mı ?
Gayet doğru hocam, teröristtir. Eğer onlara terörist demezsen, PKK ve YPG tarzı örgütler hakkında da fikriniz değişir.
Şimdi hocam toparlayalım, sizce Suriye meselesi için ne yapılmalı ? Gerçekten fikrinizi merak ettim.

Şimdi hocam toparlayalım, sizce Suriye meselesi için ne yapılmalı? Gerçekten fikrinizi merak ettim.
Sınıra askeri ve ekipmanı yığ, ardından geleni/saldıranı vur. Bu kadar basit. Zaten alınacak toprak değil, bitki yetişmeyen, çöl ve kumdan oluşan yer. Petrol var diyorsanız da bizim ülkemizin elinde çok büyük bir yenilenebilir enerji potansiyeli var. Suriye'de savaşa harcayacağımız parayı doğadan neredeyse bedavaya enerji kullanmak için harcayalım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı