Saçma sapan bir haber. Fakat hadi haber doğru olduğunu kabul edelim. Hadi haber doğru olsun. Buna bütün partililer laf söyleyebilir. Herkes laf söyleyebilir. HDP, SP, DSP... Bütün partiler bunu eleştirebilir. Fakat bir parti eleştiremez. O da sizin tuttuğunuz AKP. Ya cidden aklım almıyor şu yazdığınızı. Ülkeye FETÖ denen şahsı bulaştıran AKP. Boy boy fotoğrafları olan AKP. FETÖ demeyin, ayıptır diyen AKP. Ya siz iyi misiniz? Yoksa kafa mı buluyorsunuz? Bu arada haber gerçekten aşırı saçma bir haber. Boş.Hatırlatırım:
Ekrem İmamoğlu'nun Sloganı Emre Uslu'dan
'Her şey çok güzel olacak' sloganı bakın kime ait çıktıwww.tevhidhaber.com
Kesinlikle. Gelecek neslin çoğu her şeyin farkında. 2023 seçimleri konusunda umutluyum. O gün gelsin de bakalım artık.2023'e kadar hayatta kalırsak bu iş tamam. Hükümetin başındakileri sepetlenir. Arkadan gelen nesil durumların daha farkında ve ihtiyarlar rahmetine kavuşuyor.
20 yaşında olup 10 yaşında gibi düşünenler de var.@Handsome Reis Takip ettiğin haber platformları senin beynini yıkıyor. On üç yaşında etrafındaki yobazların sözlerinden etkilenip iftiralara ve yalanlara inanma eğilimi gösteriyorsun. Kendini geliştirirsen kolay kolay kandırılmazsın.
Ne olur acaba?
O kadar boş bir yorum ki şu. Ben at gözlüklerimi taktım demek. E bu durumda neden kimse seninle tartışsın, paylaştığını ciddiye alsın ki?Beni eleştirebilirsin ama değiştiremezsin.
20 yaşında olup 10 yaşında gibi düşünenler de var.
Ek olarak söyleyeyim 13 değil 15 yaşındayım.
Kendimi yeterince geliştirdim yaşıtlarıma göre ve daha da geliştiriyorum. Geliştirdikçe Sözcü ve Cumhuriyet'in nasıl bir zihniyetle yalan haber yaptığını görüyorum. Kimin ne olduğunu biliyorum. Beni eleştirebilirsin ama değiştiremezsin.
Tevhid Haber'i görünce ciddiye alamadım kusura bakmaO kadar boş bir yorum ki şu. Ben at gözlüklerimi taktım demek. E bu durumda neden kimse seninle tartışsın, paylaştığını ciddiye alsın ki?
"Tevhid Haber"
Bunu söyleyen bir insanın egodan başka sahip olduğu bir şey yoktur.Kendimi yeterince geliştirdim yaşıtlarıma göre ve daha da geliştiriyorum.
Hani kendini geliştirmiştin? Kendini geliştiren insanlar gerçeklerin farkında olur, senin gibi beyinlerinin yıkanmasına izin vermezler.Geliştirdikçe Sözcü ve Cumhuriyet'in nasıl bir zihniyetle yalan haber yaptığını
Haklısınız. Sizin gibi bir cahili değiştirebilecek kimse yok. Çünkü sizin gibiler okumaz, bilmez, uyutulur ve bundan mutlu olurlar...Beni eleştirebilirsin ama değiştiremezsin.