Türkiye ve geleceği

Hatırlatırım:
Saçma sapan bir haber. Fakat hadi haber doğru olduğunu kabul edelim. Hadi haber doğru olsun. Buna bütün partililer laf söyleyebilir. Herkes laf söyleyebilir. HDP, SP, DSP... Bütün partiler bunu eleştirebilir. Fakat bir parti eleştiremez. O da sizin tuttuğunuz AKP. Ya cidden aklım almıyor şu yazdığınızı. Ülkeye FETÖ denen şahsı bulaştıran AKP. Boy boy fotoğrafları olan AKP. FETÖ demeyin, ayıptır diyen AKP. Ya siz iyi misiniz? Yoksa kafa mı buluyorsunuz? Bu arada haber gerçekten aşırı saçma bir haber. Boş.

Neyse Türkiye'nin geleceğine gelirsek. Büyük bir belirsizlik var. Güveni tam anlamıyla bitirmeleri ekonomiyi kötü etkiliyor tabii. Türk iş adamları bile bu durumdan rahatsız. Her şey halka bağlı. Bu iş böyle yürümez.

2023'e kadar hayatta kalırsak bu iş tamam. Hükümetin başındakileri sepetlenir. Arkadan gelen nesil durumların daha farkında ve ihtiyarlar rahmetine kavuşuyor.
Kesinlikle. Gelecek neslin çoğu her şeyin farkında. 2023 seçimleri konusunda umutluyum. O gün gelsin de bakalım artık.

Fakat böyle giderlerse durum hiçbir zaman düzelmeyecek. Birisi plan açıklasın artık. Plan yapın bari ya. Adamlar sadece boş konuşuyor.

@Handsome Reis Takip ettiğin haber platformları senin beynini yıkıyor. On üç yaşında etrafındaki yobazların sözlerinden etkilenip iftiralara ve yalanlara inanma eğilimi gösteriyorsun. Kendini geliştirirsen kolay kolay kandırılmazsın.

Son düzenleyen: Moderatör:
@Handsome Reis Takip ettiğin haber platformları senin beynini yıkıyor. On üç yaşında etrafındaki yobazların sözlerinden etkilenip iftiralara ve yalanlara inanma eğilimi gösteriyorsun. Kendini geliştirirsen kolay kolay kandırılmazsın.
20 yaşında olup 10 yaşında gibi düşünenler de var.
Ek olarak söyleyeyim 13 değil 15 yaşındayım.
Kendimi yeterince geliştirdim yaşıtlarıma göre ve daha da geliştiriyorum. Geliştirdikçe Sözcü ve Cumhuriyet'in nasıl bir zihniyetle yalan haber yaptığını görüyorum. Kimin ne olduğunu biliyorum. Beni eleştirebilirsin ama değiştiremezsin.

@Handsome Reis Senin kalbini incitmeden yazmaya çalışacağım ancak ne zaman mantıklı bir yorumun altında kızgın surat imojisi görsem arkasından sen çıkıyorsun :) Paylaştığın haberde İstanbul Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na güpegündüz fetullahçı ambalajı yapıştırılıyor.

Her şeyi araştırdığını ve bildiğini iddia ediyorsun ancak ülkeyi bu hale düşürenler; senin desteklediğin zihniyetin insanları. Fetullah yapılanmasına izin veren, kol kola - iç içe olanlar bizzat senin desteklediğin zihniyet. Kabak başlarında patladığında "Kandırıldık" diyen de senin desteklediğin zihniyet.

Forum ortamında siyasi atışmalar olmasın - insanlar birbiriyle bölünmesin - kimse kimseye küsmesin - kimse bana darılmasın istiyorum ancak ne olur bu kadar kör olmayın.

Bir şey olmaz. Sadece halkın büyük kısmı her zaman olduğu gibi refah içinde yaşayamaz. Onun harici Türkiye yıkılmaz. Türkiye'ye şu anki durumundan ötürü "Ülke bitmiş, artık düzelmez, kesin batacak." diyenler hiçbir bilimsel veriye dayanmıyor. Kahvehane söylemleriyle arasında bir gram fark göremiyorum. En basitinden hayatında bir kez bile okula gitmiş veya tarih belgeseli izlemiş birisi geçmişte ne halde olduğumuzu bilir ve şu anki kötü durumdan dolayı (eğer art niyetli değilse) "Türkiye yıkıldı." demez. Ha tabii halk bu kadar sorumsuzca gitmeye devam ederse kalitesizlik içinde çırpınırız. Fakat şu andan itibaren bilinçli bir halk olursak neden düzelmeyelim ki? Umutsuz durumlar yok.

Beni eleştirebilirsin ama değiştiremezsin.
O kadar boş bir yorum ki şu. Ben at gözlüklerimi taktım demek. E bu durumda neden kimse seninle tartışsın, paylaştığını ciddiye alsın ki?

"Tevhid Haber" 😆

20 yaşında olup 10 yaşında gibi düşünenler de var.
Ek olarak söyleyeyim 13 değil 15 yaşındayım.
Kendimi yeterince geliştirdim yaşıtlarıma göre ve daha da geliştiriyorum. Geliştirdikçe Sözcü ve Cumhuriyet'in nasıl bir zihniyetle yalan haber yaptığını görüyorum. Kimin ne olduğunu biliyorum. Beni eleştirebilirsin ama değiştiremezsin.

Ben de senin yaşlarındayken senin kafadandım sonra zamanla bilinçlendim. Umarım aklını başına alırsın bir an önce.

O kadar boş bir yorum ki şu. Ben at gözlüklerimi taktım demek. E bu durumda neden kimse seninle tartışsın, paylaştığını ciddiye alsın ki?

"Tevhid Haber" 😆
Tevhid Haber'i görünce ciddiye alamadım kusura bakma :(

Kendimi yeterince geliştirdim yaşıtlarıma göre ve daha da geliştiriyorum.
Bunu söyleyen bir insanın egodan başka sahip olduğu bir şey yoktur.
Geliştirdikçe Sözcü ve Cumhuriyet'in nasıl bir zihniyetle yalan haber yaptığını
Hani kendini geliştirmiştin? Kendini geliştiren insanlar gerçeklerin farkında olur, senin gibi beyinlerinin yıkanmasına izin vermezler.
Beni eleştirebilirsin ama değiştiremezsin.
Haklısınız. Sizin gibi bir cahili değiştirebilecek kimse yok. Çünkü sizin gibiler okumaz, bilmez, uyutulur ve bundan mutlu olurlar...

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı