Türkiye ve geleceği

Ya bırakın hocam 25 sene yönetti Akp ve türevleri İstanbul’u.
Krallık mı bu? Demek ki becerememişler ki; bu seçim de el değiştirdi. Kaç kere sel vs yaşandı istanbulda. Taksim vs’yi katlettiler.
Ancak bulmak için uğraşmayacağım.
Aksaray’da kalıp çayını içsin boşverin.
Aksaray’da kalıp çayınızı içmeye devam edin, İstanbul’a gelmenize gerek yok.

@Teknik124 burada soru soran taraf sen değil benim, sonuçta ilk soru benden. Sen önce benim sorularımı cevapla cevaplayayım diyeceğim ama sen yine konuyu başka tarafa çekersin. Hatta bu dediklerim üzerinden çekeceksin, ama neyse cevaplayalım bakalım:
Sorduğun soruların cevabını ben de çok merak ettim, sonuçta PKK terör örgütü değil diyen alanen yalan söylüyordur. Ama benim mesajımda hiçbir şekilde PKK ile alakalı bir tabir geçmiyordu ve bir milletvekilinin haklarını isteyen bir terör örgütünün haklarını istediğini belirtmesini belirtebileceğini düşünüyorum.
Sizin ima ettiğiniz partiyi desteklemediğimi belirtmeliyim öncelikle, çünkü her partide olduğu gibi bu partide de milliyetçilik var. Ama bu partinin hiçbir zaman malum kişiye hocaefendi demediğini de hatırlatırım. Bir sürü kişi temizlendi meselesine gelince, onlar büyük ihtimal sadece kurbanlardı ve hala FETÖ'cüler var devlette.
Birinci ve üçüncü soruları cevapladığımıza göre ikiye gelelim. Bu sorunun da cevabı sizin üstte adını verdiğiniz parti. Bir teröristi ve arkadaşlarını ona hocaefendi diyenlerden başka kim daha iyi besleyebilir ki? Diğer tabiriyle kandırılanlardan.
Şimdi sizin yeni sorular sormadan önce benin az önceki mesajımdaki sorularımı cevaplamamıştı bekliyorum, hoş sadece bu mesajda yazdıklarıma istinaden cevap vereceğinizi düşünüyorum ya neyse.

Ekmek arası bor yiyerek, yol kemirerek gezegenin süper gücü olacağız.

Yıl olmuş 2019.

Hala BİM'den Boron almayan var mı?

Ülkede ne demokrasi ne sanat ne felsefe kalmış, okullar tek dine ve millete hizmet eden boş binalara çevrilmiş, ülkede kamu malı denen bir şey kalmamış, PKK ve TSK çatışmalarda ölenlerin sayısı on kat daha artmış, TSK ve Polis Teşkilatı aydın insanlardan temizlenip Gülen Cemaati haline getirilmiş; birileri de halen yok çöptü yok suydu yok bordu yok bilmem neydi diyor? Tam komedi!

Türkiye'nin geleceği vatandaşlarına bağlı doğal olarak. Gün boyu siyaset konuşmak dışında başka hiçbir iş yapmayan gençlerimiz, yaşlılarımız oldukça sonucu bellidir. Siyaset konuşmayı, siyasilere suç atmayı bırakıp artık aynaya bakmak gerekir. Günlerini berbat bir şekilde geçirip sonra da ülkeye bunları yaptılar, şöyle geriledik deme hakkımız yoktur. Önce işimizi yapalım zaten tartışmak için zaman bile kalmayacaktır.

Konu sahibi arkadaşa da tavsiyem, ülkenin geleceğini düşünmesini bırakıp işini yapmasıdır. O zaman gelecek kaygısı olmayacaktır.

Eskiden PC hakkında pek bi bilgim yoktu. Şu son yıllarda çoğu şeyi öğrendim ve tam PC toplayayım derken dolar fırladı. Hayır neden önceden artmadın da ben PC'den bahsedince arttın ey dolar ya da ben PC topladıktan sonra darbe olsaydı. Zaten önceden de zor toplıcaktım şimdi toplamam imkansız

Ben işimi yapıyorum. Gerici zihniyete karşı ilerici ve aydın fikirleri, demokrasi kültürünü yayıyorum.
İşinizi yapın demek de nasıl bir fikirse artık bilemiyorum. Kadınlara tecavüz edilir, biz susup işimize bakalım? İşsizlik alır başını gider, biz yine susup işimize bakalım? Eğitim sistemi çökmüş, gerici ve tek tip bir sistem getirilmiş, aman boşver biz işimize bakalım?
Saymakla bitmez bunlar ama biz işimize bakalım yahu boşver?
Ben geleceğimden kaygılıyım ve bu yüzden bu işlerle uğraşıyorum. İşsizliğin ve gericiliğin, böyle faşist ağzıyla konuşan bir iktidarın varlığı beni kaygılandırmaya yetiyor da artıyor bile.
Kadınlara ''en az üç çocuk'' demeleri beni kaygılandırıyor.
Çocuğu ölen bir anneyi mitinginde yuhalatması beni kaygılandırıyor.
Okullarda sadece tek Din ve tek mezhep üzerinden verilen eğitim beni kaygılandırıyor.
İşsiz kalan arkadaşlarımın ve vatandaşların olması beni kaygılandırıyor.
İnsanların tazminat haklarını gaspetmeye uğraşmaları beni kaygılandırıyor.
Kadınlar erkeklerle eşit değildir fıtratında yoktur gibi saçma laflar beni kaygılandırıyor.
Kendi akrabalarını devlet kurumlarına yerleştirip yetkiler vermeleri beni kaygılandırıyor.
gerici bir adamın her zora girdiğinde yalanlar söyleyip Kürtleri, Rumları, Ermeniler hedef göstermesi beni kaygılandırıyor.
Fikirleri yüzünden hapse girmiş olan insanların olması beni kaygılandırıyor.
Soma'da madenci yakınlarını tekmeleyecek kadar aşağılık bir devlet görevlisi olması beni kaygılandırıyor.
Polis işkencesinin bu ülkede halen varolması beni kaygılandırıyor.
Sayayım mı daha?

Son düzenleme:
@Mr.Berat
Yazılanları bi' okuyaydınız. Hadi ben kolaylık yaparak alıntı da veriyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…