Türkiye ve geleceği

Reisler hepinizin yorumunu okudum hepinizin yorumları birbirinize karşı doğru (Hatta bazı abilerimin daha da doğru ) . Acaba tarafsız mı olsam yoksa taraf mı tutsam :D LGS denen bi illete girdim ve sonuçlar harap. Okul ortalamam ve sınav notlarımın hepsi uygun olmasına rağmen tek matematik kötü ve matematik yüzünden iyi bir liseye gidemeyeceğim. Şu eğitim sistemini neden kişisel yeteneğe göre vermiyorlar benim sözel iyi sayısal kötü diye en kötü liselere mi göndermeleri lazım .Doğru düzgün eğitim yok millet öğrenci diye oğlunu gönderiyor okula okulda kapıyı duvarları tekmeliyor şöyle bide öğrencileri eleseler.

Bana patlamayın ama bence Türkiye'yi adamakıllı yönetebilen tek parti Ak Parti. Türkiyeyi kötü bir durumdan çıkardı ve o halinden bu hale getirdi. Yaşlı insanlara sorun hepsi Türkiye'nin eski halinden bahseder. İstanbul'da patlayan çöpler, çöken altyapı, suların kirliliği vs. inkar edilemez gerçekler. Şimdi milletimiz hala akıllanmadığından İstanbul'u tekrar diğer partilerin ellerine verdiler. Az akıllanadursunlar ben de Aksaray'dan çayımı içerek olacak olayları izleyeyim.
Adamakilli yonetmek mi? Suriyelileri kim doldurdu? Bu kadar vizyonsuz olmayin. Cop toplamak, temiz su getirip goturmek antik romada bile yapilan isler. Bunu yapamayan yonetimleri secimle basa getiren de halk, damadini hazinenin basina getiren adami cumhurbaskani secen yine halk. Turk halki cahil ve unutkandir.

Reisler hepinizin yorumunu okudum hepinizin yorumları birbirinize karşı doğru (Hatta bazı abilerimin daha da doğru ) . Acaba tarafsız mı olsam yoksa taraf mı tutsam :D LGS denen bi illete girdim ve sonuçlar harap. Okul ortalamam ve sınav notlarımın hepsi uygun olmasına rağmen tek matematik kötü ve matematik yüzünden iyi bir liseye gidemeyeceğim. Şu eğitim sistemini neden kişisel yeteneğe göre vermiyorlar benim sözel iyi sayısal kötü diye en kötü liselere mi göndermeleri lazım .Doğru düzgün eğitim yok millet öğrenci diye oğlunu gönderiyor okula okulda kapıyı duvarları tekmeliyor şöyle bide öğrencileri eleseler.
Knk eğitim sistemizin özeti matematiğin zayıfmı *************

Bu ülkeden bir b** olmaz. İmkanı olan kurtarsın kendisini. Ülkesini seven ve gitmeye pek sıcak bakmayan biri olarak bunları söyleyebiliyorum.

Umarım bir gün elit bir körfez ülkesinde kendime tam süreli bir kontrat bulurum.

Tarih: 31.12.2023 Saat: 23:59 Türkiye süper güç değil... TARİH: 1.01.2023 Türkiye süper güç (!) 2023TX
ekran kartı çıkartırız artık.

Başkanlık sistemine geçişle birlikte ülkede adalet, hukuk, kuvvetler ayrılığı gibi demokrasinin olmazsa olmazı kavramlar sadece bir kişinin ikbaline hizmet ettiği günden beri ülkeden umudum yok. Kuzey Kore'den hallice bir ülkeyiz.

Kökleri Cumhuriyet düşmanlığıyla dolu Siyasal İslam hareketi demokrasiyi bir araç gibi görüp kaybettiğinde asıl gerçek yüzünü gösterecektir. İptal edilen yerel seçim fragmandı. Asıl filmi 2023 genel seçim akşamı kaybedileceği anlaşıldığında izleyeceğiz. Mutlak başkan iradesi devreye girip seçimleri iptal ederse hiç şaşırmayın.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı