Ya bırakın hocam 25 sene yönetti Akp ve türevleri İstanbul’u.@Teknik124 geçen gün Ankara'da olan selin nedeninin malum parti olduğunu hatırlatırım. Üstüne bir de FETÖ'yü besleyenin ve devlette azalmış olan torpili neredeyse tavana çıkaran ve tek işi iftira atmak olan zihniyetin de malum parti ve yandaş medya zihniyeti olduğunu da unutmamak gerek.
Daha çok yazardım ama telefondayım, arkadaşlar sayamadığım şeyleri arkadaşa yazarsanız sevinirim.
Krallık mı bu? Demek ki becerememişler ki; bu seçim de el değiştirdi. Kaç kere sel vs yaşandı istanbulda. Taksim vs’yi katlettiler.
Ancak bulmak için uğraşmayacağım.
Aksaray’da kalıp çayını içsin boşverin.
Aksaray’da kalıp çayınızı içmeye devam edin, İstanbul’a gelmenize gerek yok.Bana patlamayın ama bence Türkiye'yi adamakıllı yönetebilen tek parti Ak Parti. Türkiyeyi kötü bir durumdan çıkardı ve o halinden bu hale getirdi. Yaşlı insanlara sorun hepsi Türkiye'nin eski halinden bahseder. İstanbul'da patlayan çöpler, çöken altyapı, suların kirliliği vs. inkar edilemez gerçekler. Şimdi milletimiz hala akıllanmadığından İstanbul'u tekrar diğer partilerin ellerine verdiler. Az akıllanadursunlar ben de Aksaray'dan çayımı içerek olacak olayları izleyeyim.